JÄRISYTTÄVÄN HYVÄ LENTISVIIHDE JATKUU

JÄRISYTTÄVÄN HYVÄ LENTISVIIHDE JATKUU

Taistelu jokaisesta pikkupisteestäkin jatkuu Hämeenlinnassa 18.3. kun jaossa on naisten mestaruusliigan finaalikortti Loimua Areenalla kello 18.30.

Tosin, tuon kortin voi napata vain LP Viesti, mutta Lentiskerho pistänee hanttiin raivoisasti. Kummakaan joukkueen ylpeys ei anna periksi tappiolla, eikä näin ollen halua tyytyä mestaruutta vähempään ja tekee kaikkensa, että on mukana finaaleissa.

Jos Lentiskerho voittaa ottelun niin lopullinen ratkaisu tapahtuu Salossa lauantaina 20.3. kello 17.00.

Tiistai-iltana valmentajavelho Tomi Lemminkäinen pelasi korttinsa paremmin kuin Lentiskerhon Matteo Pentassuglia ja otti LP Viestille tärkeän 3-2 voiton. Hädän hetkillä Tomi kaivoi vaihtopenkiltä uutta energiaa ja siten ehkä ratkaisi tiukkaakin tiukemman ottelun. Kolmanteen erään hakkuriksi tuli nuori Arita Ternava ja hän teki jäätävällä tavalla joukkueelleen tärkeitä pisteitä.

Vieraiden ottelun suuri kuningatar oli Lentiskerhon pisterohmu hakkuri Yasmine Madsen. Lentiskerhon passari Erica Di Maulo ei ollut parhaimmillaan – sen sijaan aina isoihin otteluihin syttyvä LP Viestin Tuchasvili paransi otteitaan loppua kohden.

Lentisliigan kestosuosikit syttyvät aina keskinäisissä peleissä ja nytkin on aivan mahdotonta veikkailla voittosuosikkia.

Ottelu on nähtävissä suorana Ruutu+ kello 18.15 alkaen

Lähde: mestaruusliiga.fi