Akatemia jatkaa puhtaalla pelillä sarjakärjessä

Akatemia jatkaa puhtaalla pelillä sarjakärjessä

LP Viesti Akatemia otti kauden viidennen voiton naisten 1-sarjassa ja jatkaa näin ollen puhtaalla pelillä sarjan kärjessä. Akatemian kovuuden Salohallissa koki TuUL lukemin 3-1 (19-25, 25-10, 25-15, 25-16).

Ensimmäinen erä meni vieraille ja kotijoukkueen otteissa olikin ehkä pientä epävarmuutta ja jännitystä. LP Viesti Akatemian valmennuskaksikko Teemu Mäkikyrö ja Janne Harju saivat joukkueen omalle tasolle seuraaviin eriin eikä turkulaisilla ollut enää tarjolla kuin hajapisteitä.

  • Vähän vaikea alku taas kerran. Ehkä pitää valmentajankin omaan piikkiin, syöttötaktiikka oli vähän ylimalkainen. Jännitystä vähän ja kokenut joukkue käytti meidän heikkouksia hyväksi siinä alkuun ja vei meitä 100-0. Saatiin painetta pois ja homma lähti sujumaan. Ollaan kyllä hyvin saatu käännettyä pelin suuntaa vaikka jokin erä olisi ollut huono, se on hyvä merkki, LP Viesti Akatemian päävalmentaja Mäkikyrö analysoi.

LP Viesti Akatemia jatkaa pelejä heti huomenna sunnuntaina 5.11. Lempo-Volleytä vastaan Lempäälässä. Tämä on samalla sarjan kärkipeli ja ensimmäinen Akatemian vieraspeli.

  • Huomenna sitten ensimmäinen vieraspeli jossa vastassa sarjakakkonen. Tämä on myös vähän haastava viikonloppu, koska kuormitusta on aika paljon osalla pelaajista. Muutama tekijä siis joilla voidaan vähän jännitystäkin lisätä, Mäkikyrö heittää hymyillen.

Parhaat pistenaiset

LP Viesti Akatemia:

Iina-Reeta Kaikkonen 15 / +8

Kiira Tuominen 14 / +6

Ella Kuosmanen 10 / +8

Selma Nikkanen 10 / +7

TuUL:

Pilvi Kettunen 15 / +5

Veera Hämäläinen 13 / +5

Jenna Laaksonen 4 / +4

Otteluisäntä OP Lounaismaan Emmi Palomäki ja Henna Vihiniemi palkitsivat ottelun parhaat pelaajat: Iina-Reeta Kaikkonen / LP Viesti & Pilvi Kettunen / TuUL.