Tavoitteena kauden yleisöennätys: LP Viesti – Pölkky Kuusamo huipentaa runkosarjan

Tavoitteena kauden yleisöennätys: LP Viesti – Pölkky Kuusamo huipentaa runkosarjan

LP VIESTI JAHTAA RUNKOSARJAN KAKKOSSIJAA SALOHALLISSA:

VIERAAKSI RUNKOSARJAN VOITTAJA PÖLKKY KUUSAMO

Mestaruusliigan runkosarjaa on jäljellä enää muutama kierros ja Salohallissa pelataan LP Viestin viimeinen kotipeli 2.3. klo 17:00 runkosarjan voittaja Pölkky Kuusamoa vastaan.

Vaikka runkosarjan voitto on ratkennut aikaa sitten Pölkky Kuusamolle niin monista muista sijoista sekä asetelmista kohti pudotuspelejä käydään vielä kovaa taistelua. Yksi kiivaimmista taistelun kohteista on sarjan kakkossija, joka takaisi kotiedun käytännössä ainakin välieriin saakka (jos toiseksi tullut sinne selvittää tiensä). Toisaalta samaan aikaan runkosarjan toiseksi sijoittuvan mahdollisuudet finaalipeleihin ovat huomattavasti kolmosta paremmat.

Tiukimmin LP Viestiä kakkossijasta haastaa LP Kangasala, joka on vain pisteen päässä salolaisista. Oman lusikkansa soppaan voi laittaa vielä ainakin LP-Vampula, joka rästiottelun voitolla voi nousta kolmen pisteen päähän ennen kolmea viimeistä kierrosta.

  • Hienoa päästä mittaamaan oman joukkueen taso runkosarjan ylivoimaista voittajaa vastaan. Kova haaste vastassa, mutta toisaalta kumpikin joukkue pääsee pelaamaan vapautuneesti, koska Pölkky on selkeä suosikki mutta heillä ei ole mitään panosta ja meillä hieno tilaisuus lähteä haastamaan suosikkia, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen pohtii ennen kärkiottelua.
  •  Joukkue on harjoitellut hyvin ja asenne ollut hyvä, vaikka ollut paljon treenejä ja vähän pelejä, Lemminkäinen jatkaa kommentoiden runkosarjan lopun verkkaista pelitahtia salolaisten osalta.

Pölkky Kuusamo on ollut runkosarjassa omalla tasollaan ja runkosarjan voittokin varmistui hyvissä ajoin.

  • Meidän pitää olla edellä syöttö/vastaanotossa. Viime kohtaamisista Pölkyltä puuttuu koko  seitsikon laiturikolmikko, mutta tilalla kolme uutta ammattilaisaituria Jenkeistä, joita vastaan emme ole tällä kaudella pelanneet. Toki Madeleine Palmer on tuttu pelaaja aikaisemmilta kausilta ja ollut koko kauden mukana, Lemminkäinen avaa hieman tulevaa.

Lemminkäinen lähettää samalla salolaisyleisölle terveiset kärkiottelun alla.

  • Viime vuosina ollut harvinaista herkkua, että maaliskuussa on Salohallissa vastakkain sarjan kärkikaksikko, joten tehdään tämän kauden yleisöennätys!

Näihin sanoihin on hyvä yhtyä – täytetään Salohalli ja kaadetaan yhdessä runkosarjan ykkönen!

LP Viesti – Pölkky Kuusamo

La 2.3. klo 17:00

SALOHALLI