Puolivälierät etenee Puijo Wolleyn komennossa

Puolivälierät etenee Puijo Wolleyn komennossa

Puijo Wolley vei puolivälieräsarjan 2-0 tilanteeseen voittamalla perjantai-illan pelissä LP Viestin Kuopiossa 3-0 (25-22, 25-23, 25-16). LP Viesti aloitti ottelun vahvasti ja hallitsi ensimmäistä erää aina 21-19 tilanteeseen saakka, mutta lopulta kotijoukkue käänsi erän itselleen 25-22. Toinen erä oli niin ikään tiukka ja tasainen, mutta tahtipuikkoa heilutti Puijo Wolley. LP Viesti taisteli ja nousi erässä lähelle, mutta taistelu ei riittänyt ja erä kuopiolaisille 25-23. Kolmas erä oli enää lähinnä kosmetiikkaa eikä LP Viesti päässyt erään mukaan pitkästä tauosta huolimatta.

Puijo Wolley on pelannut vakuuttavasti ja onnistunut salolaisia laajemmalla rintamalla. Toisaalta LP Viesti pystyy parantamaan peliään kun palaset osuvat kohdalleen, joten sunnuntaina 19.3. klo 18:30 haetaan kaikin keinoin avausvoittoa jolla sarja pidetään elossa.

Kommentit ottelusta:

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti

Kaksi ensimmäisetä erää oli parempitasoista lentopalloa kuin mitä Salossa nähtiin. Molemmat joukkueet pelasi oikeastaan aika hyvin, Puijo onnistui meitä laajemmalla rintamalla toki. Puijo jatkoi samaan tahtiin koko pelin tai jopa paransi viimeiseen erään. Meillä puolestaan oli huono loppu ja alku, välissä peli oli vähän parempaa muta ei päästy lähelle sitä tasoa mitä olisi tarvittu.

Yleispelaajien virhemäärä on ollut molemmissa peleisssä nyt aivan liian iso jos halutaan taistella voitosta. Se on käännettävä nyt miinukselta plussalle ja lähemmäs vastustajien vastaavaa. Varmaan nyt pitäisi vaan saada se yksi erävoitto ja siitä uskoa taas lisää.Loppukauden aikana meillä on ollut melko usein tilanteita että ollaan johdettu peliä 4-5 pinnaa ja vastustaja on saanut eron vähän turhan helposti 1-2 syöttövuoron aikana kiinni. Pitäisi pystyä pitämään tuota johtoasemaa pidempään ja tehdä vastustajan peli sitä kautta helpommaksi.

Pekka Seppänen, Puijo Wolley

Tulos oli tottakai meille hyvä ja lämmittää mieltä hetken, mutta seuraava peli tulee taas tosi nopeasti että ei tässä kamalasti ehdi hymyilemään. Tilanne on nollattava ja lähdetään nolla nolla tilanteesta taas. Meidän hyökkäys tänään ehkä onnistui laajemmin ja siitä tuli se pieni erä joka riitti voittoon.

LP Viesti:

Butkevych 19 / +18

Garcia 7 / +2

Yordanova 6 / -2

Puijo Wolley:

Palmer 12 / +6

Kääntä 12 / +5

Tikka 9 / +6

Ottelun parhaat:

Butkevych, LP Viesti

Palmer, Puijo Wolley

Huippuhetket: https://www.ruutu.fi/video/4509634

Tilastot: https://lml-web.dataproject.com/MatchStatistics.aspx?mID=4284&ID=123&CID=0&PID=0