Pronssi katkolla keskiviikkona

Pronssi katkolla keskiviikkona

Naisten Mestaruusliigan pronssimitalit ovat katkolla LP Viestin ja Hämeenlinnan Lentopallokerhon toisessa pronssiottelussa kotijoukkue LP Viestille. Ensimmäinen ottelu sunnuntaina oli ailahtelevaa molemmin puolin, mutta lopussa LP Viesti oli vahvempi.

Tilastojen valossa Hämeenlinna oli hieman LP Viestiä edellä ja torjuntapelissä se oli suorastaan huima: Lentiskerho napsi peräti 20 torjuntaa! Bettina Yli-Sissala ja Vera Klimovich ottivat puolet joukkueensa torjunnoista, kun molemmat saivat kätensä lyöntien eteen viisi kertaa. Muutoin joukkueen paras oli Natasa Sevarika, joka vahvan hyökkäyspelinsä lisäksi hoiti vastaanoton nostaen lähes 40 kertaa ilman yhtään virhettä.

LP Viestin peli ei oikein missään vaiheessa lähtenyt lentoon ja niinpä kentällä kävikin kova vaihtoruletti, kun päävalmentaja Tomi Lemminkäinen teki yhteensä 22 pelaajavaihtoa ottelussa. Salolaiset kuitenkin osoittivat, että heikompanakin pelipäivänä joukkue pystyy venymään voittoon asti.

Lemminkäinen odottaa tason nostoa keskiviikkoon:

– Vaikka sunnuntaina oli tiukka ottelu, odotan että keskiviikkona olisi tasokkaampaa peliä ja mentäisiin enemmän piste pisteeltä.

– Totta kai meillä on tavoitteena pistää sarja keskiviikkona poikki ja päättää kausi mitaliin. Toivomme paljon yleisöä, jotta saadaan luotua yhdessä hyvä tunnelma.

Päättyykö joukkueiden kausi keskiviikkona Salossa vai jaksaako Hämeenlinna venyttää ottelusarjan perjantaille? Tervetuloa laittamaan tunnelma kattoon Salohalliin!

LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho keskiviikkona Salohallissa klo 18:30.

Otteluisäntänä Salon kaupunki