Otteluraportti: Vero Volley MONZA – LP Salo 3-0

Otteluraportti: Vero Volley MONZA – LP Salo 3-0

LP Salo pelasi tiistaina Italiassa Mestarien liigassa ottelun, jonka toinen erä oli salolaisilta hyvää peliä. Myös muissa erissä pelaaminen oli ajoittain kuten kotimaan kentillä, mutta Monzan kovuus oli liikaa.

Lue Lentopalloliiton otteluraportti.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:
– Aloitettiin heikosti ja ihmeteltiin lähinnä miten vastustaja pelaa. Ei pelattu yhtään omalla tasolla. Ensimmäisen erän tilanteesta 15-5 pelattiin tasatahtiin ja hävittiin 10-8 erän loppu ja pelattiin hyvin. Samoin toinen erä oli hyvä, siinä harmittaa ettei voitettu ja tehtiin muutama sellainen virhe, joissa vastustajalla ei ollut osaa eikä arpaa. Kolmannen erän alku tilanteeseen 10-7 oli myös hyvää, mutta sen jälkeen oli yhtä maalia.

-Haluaisin enemmän nähdä sellaisen joukkueen, joka oli ensimmäisen erän alussa ja toisessa erässä. Pitäisi näyttää, että uskomme voittoon. Jos emme pelaa hyvin, niin lukemat ovat tämän tason vastustajaa vastaan aika tylyt. Kahteen ensimmäiseen erään Monza sai vain neljä torjuntaa, mutta viimeisessä erässä ottivat sitten kahdeksan torjuntaa.

-Keskipelaajat Anna Czakan ja Jenni Jantunen pelasivat hyvin, samoin Jessica Kosonen. Netta Laaksosen vastaanottoon olen tyytyväinen, myös Viktoriia Tuchashvili pelasi hyvän passipelin. Vielä oltaisiin tarvittu yhden toisen laitapelaajan onnistumista, nyt kolmen pelaajan +- oli -12. Kevätkauden tavoitteeksi asetimme Mullhousen voiton ja maailman huippuja vastaan tulemme haastamaan paremmin kuin ensimmäisissä otteluissa.

Ottelun lopputulos 3-0 (25-13,25-23, 25-14).

Parhaat pistenaiset:

LP Salo
Czakan 10/+6
Kosonen 9/+2
Andrikopoulou 7/-4

Libero Netta Laaksosen vastaanottoprosentti 14% (7 suoritusta).

Monza
Van Hecke 10/+9
Candi 7/+6
Gennari 6/+4

Libero Beatrice Parrocchialen vastaanottoprosentti 50% (14 suoritusta).

Ottelutilasto
Ottelukuvia

Kuvat: CEV

Muokattu 22.12.2021 00:14: lisätty Tomi Lemminkäisen kommentit.