Otteluraportti: Pölkky Kuusamo – LP Viesti

Otteluraportti: Pölkky Kuusamo – LP Viesti

LP Viesti otti maukkaan vierasvoiton Pölkky Kuusamosta lauantaina. Molemmat joukkueet esittivät hyvää puolustuspeliä ja jokaisen pisteen eteen tehtiin paljon töitä koko pelissä. Ottelun lopputulos Kuusamossa oli 0-3 (25-27, 21-25, 22-25).

LP Viesti lähti ensimmäiseen erään hurjalla tahdilla ja johti ottelua jo 8-2. Kuusamo tuli väkisin tasoihin ja paineli ohikin, mutta johtotilanteessa 20-17 se menetti Jonna Wasserfallerin loukkaantumisen takia ja LP Viesti käytti vastustajan heikon hetken hyväkseen.

Toisenkin erän salolaiset aloittivat rivakasti ja johtivat 8-3. Kuusamon Jessica Kososen syöttövuorolla kotijoukkue tuli tasoihin 14-14 ja LP Viestin selkäranka näytti hetkellisesti katkenneen, mutta erä kuitenkin melko selvästi salolaisille.

Kolmas erä näytti selvältä peliltä, mutta niin vain Pölkky kiri lopulta kahden pisteen päähän tilanteesen 20-22. Tuota eroa lähemmäs se ei päässyt ja LP Viesti otti tärkeät kolme pistettä taistelussa runkosarjan kakkostilasta.

Pistekilpailu
1 piste Siebring, LP Viesti
2 pistettä Kosonen, Pölkky
3 pistettä Tuchashvili, LP Viesti

PROlibero: Laaksonen, LP Viesti

Parhaat pistenaiset

LP Viesti:
Siebring 17/+12
Czakan 11/+9
Kosonen 7/+3

Libero Netta Laaksosen vastaanottoprosentti 69% (13 suoritusta).

Kuusamo:
Kosonen 12/0
Malik 11/+8
Autere 5/+4
Andersson 5/+1

Libero Milka Koskenkorvan vastaanottoprosentti 68% (28 suoritusta).

Lue Mestaruusliigan raportit illan otteluista: https://www.mestaruusliiga.fi/uutiset/naisissa-ei-viela-yhtaan-varmaa-puolivalieraparia-viesti-ja-vampula-vierasvoittoihin.html

Ottelutilasto: https://lpviesti.fi/wp-content/uploads/2021/02/210227_POLKKY-LPVIESTI_Match-report.pdf

LP Viesti jatkaa matkaansa Rovaniemelle, jossa se kohtaa sunnuntaina WoVon klo 17. Seuraa ottelura Ruutu+ -palvelussa!