Otteluraportti: LP Viesti Akatemia – JymyVolley Akatemia 2-3

Otteluraportti: LP Viesti Akatemia – JymyVolley Akatemia 2-3

LP Viesti Akatemia kärsi kirvelevän kotitappion sarjajumbo JymyVolley Akatemialle sunnuntaina naisten 1-sarjassa. Ottelun loppunumerot 2-3 (20-25, 25-21, 25-14, 21-25, 9-15).

Päävalmentaja Janne Harju ei peitellyt pettymystään hävityn ottelun jälkeen.

– Oltiin kahdesta heikosta joukkueesta heikompi eikä pelin taso missään vaiheessa noussut korkealle. Ehkä kolmas voitettu erä oli riittävän tasokasta tekemistä, mutta muuten ei voi missään nimessä olla tyytyväinen.

Kotijoukkueen peli oli ponnetonta ja tehotonta kaiken kaikkiaan. Puolustuspelaamiseen vaikutti paljon libero Anna Syrjälän poissaolo ja nurmolaiset veivätkin sillä osa-alueella pidemmän korren. LP Viesti Akatemia voitti torjuntatilaston, jossa yksi suuri tekijä oli Emmi Mäki-Kojolan viisi tappotorjuntaa.

-Emmi saa ainoana tästä pelistä puhtaat paperit. Hän oli verkolla ihan hyvä ja syötössä myös ja palkittiinkin parhaana.

Tärkeää sunnuntain ottelussa oli kuitenkin yksi sarjapiste, joka saattaa olla ratkaiseva, kun pisteet lasketaan yhteen lopussa.

-Kaikki kunnia vastustajalle, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa myös, että me tehtiin tänään heistä parempia, päättää Harju.

Jarno Nikkanen palkitsi parhaat pelaajat Emmi Mäki-Kojolan (vas.) ja Ellinoora Lehtosen Headlinen lahjoittamilla palkinnoilla.

Parhaat pistenaiset

LP Viesti Akatemia:
Nikkanen S. 15/+8
Ternava 14/+3
Mäki-Kojola 13/+6

Libero Oona Tuomisen vastaanottoprosentti 25% (8 suoritusta) ja Kiira Tuomisen 36% (39).

JymyVolley Akatemia:
Lehtonen 18/+4
Arohonka 16/+2
Kannala 14/+2

Libero Marleene Mäkisen vastaanottoprosentti 55% (20 suoritusta)

Otteluraportti