Otteluraportti: LP Kangasala – LP Viesti 3-2

Kotivoittojen putki LP Viestin ja LP Kangasalan välisissä otteluissa sai jatkoa, kun LP Kangasala voitti keskiviikkona kotonaan LP Viestin. Voittonumerot 3-2 (25-14, 25-17, 22-25, 22-25, 15-12).

LP Viestin paluu kahden viikon pelitauolta ei sujunut, kuten salolaisittain toivottiin. Kaksi ensimmäistä erää oli yhtä maalia LP Kangasalan tehdessä mitä huvitti. Salolaisilla sitä vastoin ei onnistunut juuri mikään ja päävalmentaja Tomi Lemminkäinen oli pakotettu tekemään koviakin vaihtoja: Jessica Kosonen ja Anna Czakan katselivat ottelun kolme viimeistä erää penkiltä. Kososen tilalle tullut Linnea Kuusela pelasi ihan hyvän pelin.

LP Viesti voitti kolmannen ja neljännen erän, vaikkei joukkueen peli siinäkään ollut normaalissa lennossa. Neljännessä erässä Viktoriia Tuchashvili joutui jättämään kentän polven loukkaantumisen takia, mutta hän käveli kuitenkin kentältä itse pois. Joukkueen peli ei passarivaihdosta seonnut vaan Saana Virtanen löysi hyökkääjänsä ja LP Viesti sai tasoitettua pelin 2-2.

Viimeinen erä alkoi Kangasalan johdolla eivätkä salolaiset saaneet sitä kiinni. Ronja Heikkiniemi päätti pelin tarkkaakin tarkemmalla ässällä.

LP Kangasala pelasi joukkueena vahvasti ja virheettömämmin kuin LP Viesti. Salolaisten yksi syömähampaista, aloitussyöttö, oli keskiviikkona epävireessä ja virheitä kertyi yhtä ässää vastaan peräti 17 kappaletta.

Mestaruusliigan otteluraportti

LP Viestin loppuviikkoon mahtuu vielä kaksi ottelua: lauantaina Rovaniemellä ja sunnuntaina Kuusamossa.