Otteluraportti: Lempo-Volley – LP Viesti Akatemia 1-3

Otteluraportti: Lempo-Volley – LP Viesti Akatemia 1-3

LP Viesti Akatemia otti kolme sarjapistettä, kun se voitti Lempo-Volleyn naisten 1-sarjassa sunnuntaina erin 3-1. Lempäälässä pelatun ottelun loppunumerot kotijoukkue ensin mainittuna 1-3 (17-25, 24-26, 25-17, 19-25).

Salolaiset johtivat kaikkia voittamiaan eriä alusta loppuun kolmannen erän ollessa vastaavasti Lempo-Volleyn heiniä. Päävalmentaja Janne Harju oli iloinen sarjapisteistä, mutta ottelun taso ei täysin tyydyttänyt.

– Ei noussut klassikoiden joukkoon tämä ottelu. Syöttöruudussa molemmat joukkueet tekivät aika paljon virheitä (yht. 26 kpl). Tosin muutama meidän syöttö näytti, että olisi kyllä ollut kentässä.

-Puolustuspelissä hävittiin tänään vastustajalle. Ei liikuttu tai jos saatiin palloon osuma, se ei ollut laadukas.

Salolaisten parhaana palkittiin passari Saana Virtanen. Harju kehui myös Linnea Kuuselan ja Jenni Jantusen otteita. Emmi Mäki-Kojola pelasi vaihdosta tultuaan hyvän neljännen erän.

– Voitettiin yksi päävastustajista, joihin Lemponkin lasken, vieraissa ja kolme pistettä näyttää sarjataulukossa aina hyvältä vaikka yksi erä hävittiinkin.

LP Viesti Akatemialla ei alkavalla viikolla ole pelejä. Seuraavat ottelut ovat kahden viikon päästä Pohjanmaalla: lauantaina 13.11. vastassa on Kuortane ja isänpäivänä 14.11. Vaasan Kiisto.

Parhaat pistenaiset

LP Viesti:
Kuusela 19/+15
Jantunen 15/+13
Virtanen 9/+6

Libero Anna Syrjälän vastaanottoprosentti 43% (23 suoritusta).

Lempo-Volley
Ikonen 17/+8
Raittinen 15/+3
Saari 12/+5

Libero Rita Jokisen vastaanottoprosentti 35% (17 suoritusta).

Otteluraportti