Otteluraportti: Hämeenlinna – LP Viesti

LP Viesti taisteli upeasti kahden hävityn erän jälkeen ja vei ottelun viidenteen erään, mutta Hämeenlinna oli lopussa kovempi. Tulos Hämeenlinnassa 3-2 (25-15, 25-18, 16-25, 23-25, 15-6).

Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä, mutta tilanteessa 8-8 kotijoukkue nosti kytkintä. LP Viestin puolella alkoivat virheet kerääntyä eikä kukaan saanut suuntaa kääntymään. Virheet johtuivat osittain myös Hämeenlinnan kovista suorituksista. Toisessakaan erässä LP Viesti ei saanut peliään käytiin ja erä Hämeenlinnalle.

Kolmannessa erässä LP Viesti vaihtoi kentälle M´Kaela Whiten ja puolustavaksi liberoksi Anna Syrjälän. Hämeenlinna jatkoi samalla kokoonpanolla, mutta henkisellä tasolla kahden erän voitto ja sitä kautta kolmannen sijan varmistaminen ehkä latisti tunnelmaa. LP Viesti sen sijaan löysi pukukopista peli-ilon ja vei erän omilla hyvillä suorituksillaan selkeällä erolla.

Neljännessä erässä hieno lentopalloilta jatkui, molemmat joukkueet taistelivat upeasti. LP Viestin muutaman pinnan karkumatka erän keskivaiheilla auttoi viemään erän, vaikka Hämeenlinna piti jännityksen yllä loppuun asti. Viides erä oli Hämeenlinnan heiniä ja erän loppuun saatiin kunnon korttishow: kun LP Viestille tuli sekä keltaista että punaista.

Parhaat pistenaiset
LP Viesti:
Andrikopoulou 17/+2
Siebring 14/+10
Kosonen 13/+7

Libero Netta Laaksosen vastaanottoprosentti 67% (18 suoritusta).

Hämeenlinna:
Madsen 16/+9
Öhman 14/+9
Leonenka 13/+5

Libero Brianna Doehrmannin vastaanottoprosentti 70% (23 suoritusta).

Pistekilpailun illan pisteet, ottelun PROlibero sekä Mestaruusliigan raportti lisätään myöhemmin.

Ottelun tilasto: http://lpviesti.fi/wp-content/uploads/2021/03/210303_Match-report.pdf