Otteluennakko: Puijo Wolley – LP Viesti

Pelipaikka: Studentian liikuntahalli 25.2. klo 18.30

Historia: Joukkueet kohtaavat tällä kaudella kolmatta kertaa. Kauden aiemmat kohtaamiset päättyivät salolaisten 3-0 voittoihin.

Edelliset pelit: Puijolaisilla on takana tiukka tuplaviikonloppu. Lauantaina joukkue pelasi LiigaPlokia vastaan Pihtiputaalla ja sunnuntaina oli vastassa LP Kangasala Kuopiossa. Molemmista otteluista tuli kuopiolaisille 3-0 tappio.
LP Salolla on kaksi edellistä ottelua päättynyt päinvastoin 3-0 voittoihin. Reilu viikko sitten Ploki kävi hiukan kohua aiheuttaneella kokoonpanolla vierailulla Salossa ja sunnuntaina joukkue vieraili Nurmossa. Molemmista peleistä Viestille siis selkeä voitto.

Lähtökohdat: Kotijoukkueen on viimeistään nyt terästäydyttävä otteidensa suhteen. Joukkue kaipaa pisteitä, mutta millään väkinäisellä suorittamisella niitä ei tule. Joukkueen taitotaso riittää haastamaan ja voittamaan myös sarjan kärkiporukat. Puijottarien päätehtävä onkin löytää otteluihin se iloisuus ja päättäväisyys, mitä joukkue parhaimmillaan esittää. Sen jälkeen ”latu” on auki mihin vain.

Myös LP Viesti kaipaa pisteitä. Joukkue voi vielä teoriassa nousta runkosarjan voittajaksi, mutta käytännössä se kilpailee kakkossijasta Hämeenlinnan ja Kuusamon kanssa. Nämä lähtökohdat antavat otteluun todella sähköisen latauksen.

Seuraa tätä: Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Puijo onnistui hyvin hyökkäyspelissä. Sen sijaan vastaanotto oli hiukan helisemässä salolaisten syötön edessä. Kotisalissa nostopeliin tulee varmasti parannusta. Jos joukkue saa pidettyä hyökkäyksen Salo-ottelun tasolla, on kotivoitto todella lähellä.

Lähde: mestaruusliiga.fi