Otteluennakko: LP Viesti -WoVo

Otteluennakko: LP Viesti -WoVo

LP Viestin ja WoVon kohtaaminen Salohallissa lauantaina on molemmille joukkueille tärkeä: LP Viesti taistelee edelleen runkosarjan kakkostilasta ja WoVo paikasta pudotuspeleihin.

Wovon edellinen peli oli Rovaniemellä tiistaina 2.2., jolloin se kaatoi JymyVolleyn suoraan kolmessa erässä. LP Viestillä on puolestaan tappio alla, kun LP Kangasala vei Finnish Teknikum Cupin finaalin lauantaina 30.1.

Joukkueet ovat tällä kaudella pelanneet kerran vastakkain. Lokakuun lopussa Salohallissa ottelu päättyi kotijoukkueelle 3-0, mutta jokaisessa erässä WoVo taisteli yli 20 pisteen. Wovon vahvuutta lisää kolmen ottelun voittoputki sekä liigan pistepörssiä johtava Saana Lindgren, joka on tehnyt jo yli 400 pistettä (409). Lindgrenin on noteerannut myös LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Iida Paanasen ja Saana Lindgrenin yhteistyö on toiminut hyvin koko kauden ja meidän pitää tehdä heidän pelaamisestaan mahdollisimman vaikeaa. WoVolla on kova esitys alla Nurmoa vastaan, joten meidän pitää olla valmiita pelaamaan hyvällä tasolla.

-Kolme sarjapistettä on ainoa tavoite tästä ottelusta, päättää Lemminkäinen.

LP Viesti – WoVo Salohallissa lauantaina 6.2.2021 klo 17:00. Seuraa ottelua Ruutu+ -palvelusta!