Otteluennakko: LP Viesti – Pölkky Kuusamo

Otteluennakko: LP Viesti – Pölkky Kuusamo

LP Viesti ja Pölkky Kuusamo kohtaavat jo toisen kerran viikon sisään, tällä kertaa Salossa. Ensimmäisen kohtaamisen kuusamolaiset veivät vakuuttavasti 3-0 LP Viestin pelin takkuillessa pahemman kerran.

Pölkky on pelannut kuluvalla kaudella kolme peliä, joista tuloksena yhdeksän erävoittoa ja vain yksi hävitty erä. Joukkue on voitoillaan sarjan kärkipaikalla. LP Viestillä on takanaan jo mainittu tappio Pölkylle sekä keskiviikkoinen Hämeenlinnan kaato, jossa joukkue nosti selkeästi tasoaan Pölkky-pelistä.

-Tosi hienoa päästä heti uudestaan haastamaan Pölkky. Hävittiin viikko sitten selvästi, tässä meillä on nyt revanssin paikka. Kuusamo on laadukas joukkue, joka on aloittanut sarjan kolmella voitolla. Edellisessä pelissämme saimme heidän yleispelaajansa ihan hyvin aisoihin, mutta hakkuriin ja keskipelaajiin emme saaneet otetta. Perjantaina pitää omalla hyvällä syötöllä saada Pölkyn keskihyökkäykset pois ja sitä kautta hankaloittaa myös hakkuripeliä. Tavoitteena meillä on tasoittaa keskinäiset ottelut, taustoittaa LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen tulevaa ottelua.

LP Viesti – Pölkky Kuusamo perjantaina 9.10. klo 18:30 Salohallissa. Tervetuloa!

Otteluisäntänä: