Otteluennakko: LP Viesti – OrPo

Otteluennakko: LP Viesti – OrPo

Runkosarjan sijoilla 4. ja 5. olevat OrPo ja LP Viesti pelaavat keskiviikkona kauden ensimmäisen keskinäisen ottelunsa. Vaikka OrPo on pelannut ottelun LP Viestiä vähemmän, se on kuitenkin pisteen verran salolaisten yläpuolella. Näin ollen tuleva ottelu tulee luultavimmin olemaan paitsi tasainen, myös molemmille joukkueille tärkeä taisteltaessa samoista sijoituksista.

LP Viestillä on alla hieno taisteluvoitto Hämeenlinnan Lentopallokerhosta lauantailta. Kahden tappioerän jälkeen nousu voittoon on kova suoritus Hämeenlinnan tasoista joukkuetta vastaan.

OrPo on aloittanut sarjan kolmella peräkkäisellä voitolla LP-Vampulasta, Pölkky Kuusamosta ja LiigaPlokista, mutta kaksi viimeisintä JymyVolleytä ja LP Kangasalaa vastaan ovat päätyneet tappioon.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen odottaa tasaista ottelua:

-OrPo on aloittanut sarjan hyvin ja heillä kuten meilläkin on paljon nuoria pelaajia. Meille tärkeä viikko edessä kun vastustajat (OrPo ja Arctic Volley) ovat samoilla sijoilla meidän kanssa.

-Yleisölle on tarjottu tällä kaudella vain viiden erän otteluja Salohallissa ja tiukkaa peliä odotetaan keskiviikkonakin.

LP Viesti – OrPo Salohallissa keskiviikkona 2.11. klo 18:30. Tervetuloa!
Ottelu katsottavissa myös Ruutu+ -palvelussa

Osta liput etukäteen lippu.fi

Otteluisäntänä