Otteluennakko: LP Viesti – OrPo

Otteluennakko: LP Viesti – OrPo

LP Viesti ja OrPo kohtaavat kauden toisen kerran torstaina 10.2. Salohallissa. Joukkueiden ensimmäinen keskinäinen ottelu oli aivan sarjan alkupuolella lokakuun alussa. Silloin LP Viesti oli kotihallissaan parempi erin 3-1.

Torstain ottelussa ovat vastakkain pistepörssin ykkönen ja kakkonen: OrPon Ariana Pirv (429 pist.) ja LP Viestin Iina Andrikopoulou (390). Torjuntatilaston 4. Jessika Mursula on ottanut kahdeksan torjuntaa enemmän kuin tilaston 5. LP Viestin Anna Czakan. Eniten ässiä sarjassa on tähän mennessä syöttänyt Anna Czakan, mutta 20:n kovimman ässäsyöttäjän listalle mahtuu yhteensä kahdeksan LP Viestin ja OrPon pelaajaa, joten torstaina voi olla odotettavissa kunnon syöttötulitusta.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäisen mukaan OrPo on yksi kauden positiivisimmista joukkueista.

– Vastustaja on pelannut hienon kauden ja he ovat nuorella porukalla sarjassa ansaitusti neljäntenä. OrPo on mielenkiintoinen joukkue: Ariana Pirv on yksi parhaista, ellei liigan paras pelaaja. Myös nuori Ada Aronen on tehnyt hyvin pisteitä kauden mittaan, ollen pistetilaston 17. yhteensä 257 pisteellään.

Lemminkäinen povaa torstain ottelusta värikästä tapahtumaa OrPon viimeaikaisten pelien perusteella.

– Tuntuu, että orpolaiset ottavat jokaisessa ottelussa kortteja. Itse vaan tykkään, kun saadaan ottelutapahtumiin tunnelmaa.

LP Viesti on tällä hetkellä sarjassa kolmantena kaksi ottelua LP Kangasalaa vähemmän pelanneena, joten mahdollisuudet sarjan kakkostilaan ovat Lemminkäisen laskujen mukaan omissa käsissä.

– Taas on tärkeät pisteet jaossa ja meidän joukkueemme tilanne on se, että runkosarjan kakkospaikasta taistelemme kynsin hampain. Kärkipaikan saavuttaaksemme tarvitsisimme jo muiden joukkueiden apua.

LP Viesti – OrPo Salohallissa torstaina 10.2.2022 klo 18:30. Tervetuloa kannustamaan!
Ottelu katsottavissa myös Ruutu+ -palvelussa.

Otteluisäntänä OP Lounaismaa