Otteluennakko: LP Viesti – LP-Vampula

LP Viesti ja LP-Vampula kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa tällä kaudella Mestaruusliigassa. LP-Vampulan kauden aloitus on ollut vaikea, sillä kahdeksasta pelatusta ottelusta se on voittanut vain yhden.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen toteaa kuitenkin, että LP-Vampula on sarjasijoitustaan (10.) parempi joukkue.

-Joukkueen valmistautuminen sarjakauteen venyi, kun päävalmentaja Darko Dobreskov pääsi koronan takia Suomeen vasta syyskuun puolivälin tienoilla. Heillä on kuitenkin hyvä nippu pelaajia, mm. monivuotinen LP Kangasalan seitsikkopelaaja Jutta Riikonen sekä kesällä maajoukkueringissäkin olleet passari Mila Viljanen ja libero Emilia Joensalo. Eikä unohtaa voi ulkomaalaisia Taylor Miltonia ja Deyshia Loftonia.

LP Viesti pääsee otteluun hyvin harjoitelleena. Lokakuun pelirumba on takana ja marraskuussa pelejä on mukavaan tahtiin.

– Ollaan nyt päästy lokakuun jälkeen hyvin treenaamaan ja koko marraskuu menee vähän samalla tavalla, että viikko harjoitellaan ja viikonloppu pelataan. Päästään hiomaan omia kuvioita lisää.

-Meiltä on varmuudella sunnuntaina pois Noora Kosonen. Lähdemme taistelemaan, ja tarkoitus on ottaa voitto kotihallissa, päättää Lemminkäinen.

Ennen Mestaruusliigaottelua pelataan naisten 1-sarjassa LP Viesti Akatemia – PuMa klo 14:00.

Otteluisäntänä Salon Viestin Ukkomiehet.

LP Viesti – LP-Vampula sunnuntaina 8.11. klo 17:00. Tervetuloa!