Otteluennakko: LP Viesti – LP-Vampula

LP Viesti saa vieraakseen naisten Mestaruusliigassa torstaina LP-Vampulan. Joukkueiden keskinäisessä voittotilastossa LP Viesti on vielä selkeästi edellä (26-4), mutta LP-Vampula on saanut pelinsä kovaan vireeseen. Niinpä torstainen ottelu tulee olemaan varmasti erilainen kuin marraskuiset kohtaamiset, jotka päättyivät salolaisten 3-0 -voittoihin.

LP-Vampula on pelannut kuluvan vuoden puolella seitsemän ottelua, joista se on voittanut viisi häviten vain Hämeenlinnalle ja Kangasalalle. LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen sanookin, että sarjataulukon sijoitusta on tässä pelissä turha katsella.

-Jos katsoo viimeistä 10 peliä, niin Vampula on varmaan sijoilla 4-5. Heillä on ihan eri tason joukkue kuin silloin marraskuussa, kun viimeksi pelasimme. Sanoisin, että saadaan vastaan yksi tämän hetken parhaista joukkueista.

LP-Vampulan keskihyökkäys on vahvaa Aleksandra Petrovicin ja Deyshia Loftonin toimesta. Hakkuri Taylor Miltonin kanssa he muodostavat tehokkaan hyökkäyskolmikon. Ottelussa onkin odotettavissa tiukkaa taistoa niin keskipelaajien kuin hakkureidenkin kesken, sillä esim LP Viestin Anna Czakan on sekä torjunta- että hyökkäysprosenttitilastoissa sijoilla 2. LP Viestin hakkuri Iina Andrikopoulou puolestaan on pistetilastossa sijalla 13. vain kahden pisteen päässä LP-Vampulan Miltonista.

LP Viestin ottelusaldo kevätkaudella on yhteensä kuusi ottelua, joista neljä voittoa. Kaksi tappiota on kärsitty LP Kangasalalle. Aikalailla samoista lähtökohdista siis lähdetään otteluun.

-Meidän pitää parantaa peliämme edellisestä WoVo-ottelustamme, jos haluamme voittaa. Terveystilanne joukkueessa on hyvä. Jos ja kun uusi keskipelaajamme M´Kaela White saa toisen negatiivisen koronatestituloksen ennen ottelua, hän tulee mukaan kokoonpanoon, kertoo Lemminkäinen.

LP Viesti – LP-Vampula torstaina 11.2.2021 klo 18:30. . Ottelu Ruudun monikameratuotantona!