Otteluennakko: LP Viesti – Kuortane

Otteluennakko: LP Viesti – Kuortane

LP Viesti aloittaa kolmen ottelun viikkonsa keskiviikkona kotiottelulla Kuortanetta vastaan. Viikonlopulla vastassa ovat LiigaPloki ja Puijo Wolley vieraissa.

Keskiviikon ottelu on Kuortaneelle kauden neljäs. Ennen LP Viestiä Kuortane on pelannut yhteensä yhdeksän erää Hämeenlinnaa, WoVoa sekä Pölkkyä vastaan häviten kaikki. Sarjakakkosena samoissa pisteissä Pölkky Kuusamon kanssa olevaa LP Viestiä vastaankaan ei joukkueella tule sen helpompaa olemaan.

– Ennakkoasetelma otteluun on varmaan selvä, mutta silti mielenkiintoinen peli tulossa. Nähdään missä nämä parhaat suomalaiset nuoret tällä hetkellä menevät, miettii LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Kuortaneen joukkueessa pelaa vuosina 2003-2006 -syntyneitä pelaajia.

– Tavoitteena on pelata hyvä peli ja näyttää nuorille, miten hekin voivat tulevaisuudessa kokemuksen karttuessa lentopalloa pelata.

LP Viesti Akatemiasta on tulossa kokoonpanoon useampi pelaaja niin keskiviikkona, kuin myös viikonlopulla.

– Jos vain mahdollista, pyrimme kierrättämään pelaajia näissä kolmessa pelissä niin paljon kuin pystymme, jotta kuormitusta saataisiin tasoitettua.

LP Viesti – Kuortane Salohallissa keskiviikkona 3.11. klo 18:30. Tervetuloa kannustamaan!

Otteluisäntänä:

Muokattu 3.11.2021 : Sopimusteknisistä syistä Mestaruusliiga ei voi näyttää Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueen peliä LP Viestiä vastaan Ruutu+ -palvelussa.