Otteluennakko: LP Viesti – JymyVolley + pelaajauutinen!

Otteluennakko: LP Viesti – JymyVolley + pelaajauutinen!

Mestaruusliigakausi jatkuu LP Viestin osalta keskiviikkona 17.1. kotiyleisön edessä JymyVolleyta vastaan. Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten Nurmohallissa, jossa LP Viesti oli erin 3-0 parempi. Tuolloin etenkin kaksi ensimmäistä erää olivat tasaisia.

Historiansa aikana LP Viesti on kohdannut JymyVolley 23 kertaa voittaen kaikki ottelut. Sarjapisteet ovat menneet näissä peleissä 67-2. Salossa voittoja on kotijoukkueelle 12 kappaletta. 

Siinä missä JymyVolley hakee vielä kauden avausvoittoaan ovat pisteet salolaisille kärkitaistelun kannalta äärimmäisen tärkeitä. LP Kangasalan pistemenetykset edellisillä kierroksilla ovat tiivistäneet entisestään taistelua runkosarjan kakkossijasta.

LP Viestin valmistautuminen on sujunut hyvin ja viikonloppuna oli pieni treenimaisemanvaihdos kaupungin sisällä, josta tuli ainakin osalle nostalgiamatka.

  • Viikonloppuna olimme messujen vuoksi harjoittelemassa Halikon liikuntahallilla. Siellä kuunneltiin Repan (tilastoguru Petri Virtanen) tarinoita hänen kattopatereistaan, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen naurahtaa.

Perttelin Peikot pelasi aikanaan pääsarjaa Halikon liikuntasalissa ja Virtanen uppoutui oman uransa aikaisiin muisteloihin.

  • Maanantaina pääsimme takaisin Salohalliin ja treenien taso on ollut hyvää. Arita Ternava on poissa, mutta muuten joukkue on erittäin hyvässä kunnossa. Meidän osalta hieman rauhoittunut ottelutahti antaa enemmän aikaa harjoitteluun tällä hetkellä, joka on hyvä asia, Lemminkäinen kertoo.
  • Kangasalan viime kierrosten pistemenetykset ovat tiivistäneet runkosarjan tilannetta sijoilla 2-5 meidän, Kangasalan, Puijon ja Vampulan välillä. Se tarkoittaa myös sitä, että Nurmoa vastaan tarvitaan kolmen pisteen voitto, hän jatkaa.

Kausi jatkuu siis erittäin kiinnostavissa merkeissä ja kaikki ottelut ovat panoksellisia. Samalla joukkueiden ottelumäärät tasaantuvat pikkuhiljaa ja todelliset piste-erot paljastuvat.

Libero Nitta Korhonen LP Viestiin

LP Viesti on solminut kevääseen 2026 saakka ulottuvan sopimuksen Varkauden NMKY:n kasvatin libero Nitta Korhosen kanssa. Suomen tyttöjen U20 maajoukkueeseen kuuluva Korhonen pelasi alkukauden JymyVolleyssä.

  • Korhonen tulee harjoittelemaan meillä akatemia- ja liigajoukkueiden mukana. Pääasiallisesti hän tulee pelaamaan Akatemian ja A-tyttöjen joukkueissa, Lemminkäinen sanoo.

Tervetuloa Saloon Nitta!

LP Viesti – JymyVolley

Ke 17.1. klo 18:30

Salohalli