Otteluennakko: LP Viesti – JymyVolley

Otteluennakko: LP Viesti – JymyVolley

Puijon nuijimat LP Viesti ja JymyVolley kohtaavat toisensa loppiaisena Salossa. Puijo Wolley voitti LP Viestin vuoden viimeisessä ottelussa kotonaan 3-2 ja JymyVolleyn heti tammikuun alussa erin 3-1, joskin viisi erää oli enemmän kuin lähellä tuolloinkin.

LP Viestin otteluohjelmaan oli merkitty tiistaille 4.1. ottelu Hämeenlinnaa vastaan, joka jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan Hämeenlinnan koronaan sairastumisten vuoksi.

JymyVolley on pelannut Puijo-ottelun lisäksi toisenkin ottelun joulun jälkeen: 28.12. se voitti vieraissa juuri päävalmentajaa vaihtaneen LiigaPlokin.

-JymyVolley on pelannut tasaisesti monien joukkueiden kanssa, välillä voittaneet, välillä hävinneet, mutta usein he pelaavat neljä tai viisi erää. Heidän pelistään kertoo ehkä sen, ettei se ole vielä niin tasaista, että pystyisivät voittamaan 3-0, pohtii LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen lokakuun loppupuolella Nurmossa meni selvästi LP Viestille.

Torstain otteluun LP Viesti lähtee erikoisista asetelmista.

-Meidän pelimme pitää parantua Kuopion pelistä, ja onkin kiva nähdä, miten joukkue on käsitellyt tappion, kun niitä ei Mestaruusliigassa sitten syyskuun lopun Kangasala- häviön jälkeen ole tullut. Tällainen on hyvää harjoittelua kevään ratkaisupelejä varten, sillä pudotuspeleissä tulee varmasti myös tappioita. Toivottavasti virheistä on otettu opiksi.

LP Viesti pääsee tämän kauden tilanteeseen nähden suhteellisen normaalilla kokoonpanolla otteluun. Pitkäaikaispoissaolijoiden Nea Haataisen ja Arita Ternavan lisäksi Saana Virtanen on todennäköisimmin pois vielä JymyVolleyta vastaan.

-Saana on kysymysmerkki torstain peliä silmällä pitäen, mutta hän on hyvää vauhtia tulossa pelikuntoon, sanoo Lemminkäinen.

LP Viesti – JymyVolley Salohallissa 6.1. klo 17:00. Ottelu pelataan ilman yleisöä.
Ruutu+ -palvelussa pääset kuitenkin tunnelmaan!