Otteluennakko: LP Viesti – HEL Volley

Otteluennakko: LP Viesti – HEL Volley

Upean sunnuntaisen voittonsa jälkeen LP Viesti pääsee jälleen tositoimiin keskiviikkona 13.10.2021. Joukkue kohtaa jo toistamiseen tällä kaudella Helsinki Volleyn, tällä kertaa Salossa. Kauden avausottelussa kolmisen viikkoa sitten Helsingissä kotijoukkue taisteli hienosti kaksi erää, joista voitti toisen. Ottelun loppu tuli selvästi salolaisille ja silloin täydet kolme pistettä matkasivat siis Saloon.

LP Viesti pelasi sunnuntaina hienon ottelun voittaen Pölkyn erin 3-1. Alkukauden voitto-tappio -tilasto on salolaisilla vahvasti plussalla (4-1). Kaikki LP Viestin ottelut ovat myös päättyneet 3-1 eli yhtään suoraa 3-0 -voittoa ei joukkueella vielä ole.

HEL Volleyn alkukausi on sujunut mollivoittoisesti: ainut erävoitto sillä on pelaamistaan viidestä ottelusta tullut juurikin LP Viestiä vastaan. Viimeisin tappio tuli sunnuntaina Rovaniemellä WoVolle.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

– Lähdetään hakemaan kolmen pisteen voittoa keskiviikon pelistä. Viime kerralla oli kaksi tiukkaa erää joista toinen hävittiin. HEL Volleykin pystyy hyvänä päivänä haastamaan ja nyt kun heillä on jo muutaman ottelun verran liigakokemusta, tulevat he varmasti kovempaa kuin ensimmäisessä pelissä.

-Erityisen mukavaa on, kun on Salon Seudun Sanomien isännöimä ottelu, niin odotettavissa on varmaankin tämän kauden ennätysyleisö. Joukkueetkin syttyvät eri tavalla pelaamaan, kun on paljon katsojia.

Ennen ottelun alkua LP Viestin kauden 2020-2021 Suomen mestaruusviiri nostetaan kattoon.

LP Viesti – HEL Volley keskiviikkona 13.10.2021 klo 18:30. Ottelu katsottavissa Ruutu+ -palvelussa. Tervetuloa kannustamaan!

Otteluisäntänä: