Otteluennakko LP Viesti – Hämeenlinna: ”El Clasico sytyttää varmasti molemmat joukkueet”

Otteluennakko LP Viesti – Hämeenlinna: ”El Clasico sytyttää varmasti molemmat joukkueet”

Otteluennakko: LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho

LP Viesti palaa Mestaruusliigan pariin kahden viikon tauon jälkeen Salohallissa lauantaina 10.2. kun Hämeenlinnan Lentopallokerho saapuu sarjakakkosen vieraaksi. LP Viestin edellinen peli päättyi LP-Vampulan 3-0 voittoon harvinaisen selvin erälukemin.

Sarjaseiska Hämeenlinna puolestaan saapuu Saloon allaan neljän tappion putki, jonka katkaisemiseksi varmasti hämeenlinnalaiset tekevät kaikkensa. Kauden mittaan loukkaantumisten myötä kokoonpanohuolista kärsinyttä Hämeenlinnaa ei tule aliarvioida.

  • He ovat nyt jo tottuneet pelaamaan nykyisellä kokoonpanolla ja ovat pystyneet ottamaan pisteitä myös sarjan kärkijoukkueilta, samalla Hämeenlinna taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta, joten panostakaan ei puutu, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen toteaa.
  • Tässä sarjassa ei ole helppoja pelejä ja jokaista joukkuetta vastaan pitää pystyä pelaamaan huipputasolla. Hämeenlinna on taisteleva vahva ryhmä, LP Viestin keskipelaaja Clemence Garcia komppaa.

LP Viestin ja Hämeenlinnan kohtaamiset ovat olleet jo pitkään yksiä Mestaruusliigan odotetuimpia. Lauantain peli onkin joukkueiden 80. kohtaaminen, voitot ovat tällä hetkellä LP Viestin eduksi 56-23. Salossa pelit ovat päättyneet 31-13 kotijoukkueen hallinnassa.

Kiivas ottelutahti on LP Viestin osalta muuttunut nyt hieman rauhallisempaan tahtiin, tai tällä hetkellä jopa verkkaiseen koska edellisestä pelistä on jo kaksi viikkoa. Joulukuussa oli hurja otteluruuhka, joten toisaalta nykytahti on harjoittelun kannalta hyvä.

  • Pari viikkoa olemme nyt saaneet treenata rauhassa ja hyvin sillä ryhmällä joka on treenikunnossa. Tuleva peli on kummallekin joukkueelle tärkeä. Me taistelemme kovaa runkosarjan kakkostilasta ja Hämeenlinna tosiaan pudotuspelipaikasta. Tällainen ”El Clasico” sytyttää varmasti molemmat joukkueet, Lemminkäinen ennakoi.

Seuraa heitä:

Clemence Garcia, LP Viesti – Vera Klimovich, Hämeenlinna

Klimovich on torjunnat per ottelutilaston kakkonen & Garcia kutonen

Netta Laaksonen, LP Viesti – Rita Timonen, Hämeenlinna

Laaksonen on vastaanottoprosenttitilaston kakkonen & Timonen yhdeksäs       

 

LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho

La 10.2. klo 18:00

Salohalli