OTTELUENNAKKO: LP VIESTI AKATEMIA – JYMYVOLLEY AKATEMIA

OTTELUENNAKKO: LP VIESTI AKATEMIA – JYMYVOLLEY AKATEMIA

LP Viesti Akatemian kauden kolmas ottelu pelataan sunnuntaina 15.10. Salohallissa. Vastustaja saadaan edellisen pelin tapaan pohjanmaalta, JymyVolley Akatemia Nurmosta.

Kun lähes kaikki joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua, löytyvät salolaiset sarjan kärkipaikalta puhtaalla pelillä. Puma-Volley ja Raision Urheilijat ovat sijoilla 2. ja 3. hävittyään yhden erän. JymyVolley Akatemia on hävinnyt molemmat ottelunsa suoraan kolmessa erässä ollen sijalla 11.

Kotijoukkueella on ollut tiukka tahti viime viikonlopusta lähtien, jolloin lähes kaikki Akatemian pelaajat pelasivat lauantaina A-tyttöjen turnauksissa ja sunnuntaina 1-sarjassa. Päävalmentaja Teemu Mäkikyrön mukaan kuluva viikko on silti harjoiteltu normaalisti.

-Tämä viikko on menty aika kovaa edellisestä viikonlopusta huolimatta ja vielä lauantainakin treenataan, että ollaan sunnuntaina heti valmiina peliin. Meillä on käynyt tuuri, että syyslomaviikko on peleistä vapaa, niin saadaan ansaittu kevyempi viikko väliin, toteaa Mäkikyrö.

Tulevan pelin teema on selkeä.

-Olen ollut todella tyytyväinen torjunta-puolustukseemme kahdessa aikaisemmassa pelissä. Sunnuntaina helppojen pallojen laatu on meidän teemamme, niin päästään laajalla rintamalla hyökkäämään.

LP Viesti Akatemia – JymyVolley Akatemia Salohallissa 15.10. klo 17:00.
Vapaa sisäänpääsy. Tervetuloa kannustamaan!

Ottelu LentisTV:ssä https://live.lentopallo.fi/lp-viesti-akatemia/games/g/jhm576k8