Otteluennakko: LP-Vampula – LP Viesti

Otteluennakko: LP-Vampula – LP Viesti

LP-Vampulan ja LP Viestin kauden toinen kohtaaminen

LP-Vampulan pelaajilla on tuoreessa muistissa kauden ensimmäinen ottelu LP Viestiä vastaan Salohallissa. 18. marraskuuta pelattu ottelu oli jo tulossa Vampulalle, sillä kolmannessa erässä Vampulalla oli jo neljä ottelupalloa. Mutta niin siinä kävi, että Viesti käänsi ottelun yhdennellätoista hetkellä itselleen ja piti kaksi sarjapistettä Salossa.

Nyt joukkueet kohtaavat Tahto Areenalla Huittisissa keskiviikkona. Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18.30.

Mestaruusliigassa naisten sarjataulukko on aivan toisen näköinen kuin mihin on vuosia totuttu. Viesti ei olekaan kärkipäässä vaan kuudentena ja Hämeenlinnakin kahdeksantena. Kummallakin on kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin kärkijoukkue Puijo Wolleylla. Puijo porskuttaa kärjessä 36 sarjapisteellä. Viestillä on 24 pistettä, Hämeenlinnalla 20 ja LP-Vampulalla 17.

LP Viesti koki melkoisen takaiskun torstain ottelussaan Nurmon JymyVolleyta vastaan. Joukkueen hollantilaisen yleispelaajan Dagmar Boomin kausi päättyi tähän otteluun, kun hän loukkasi ottelussa polvensa. Viestillä on tarvetta kahdelle pelaajalle. Siirtoikkuna päättyy tammikuun lopussa, joten aikaa täydennykseen on pari viikkoa.

Liiga on yllättävän tasainen ja pelejä pelataan ennakkoasetelmista huolimatta ristiin koko ajan. LP-Vampulalta on lupa odottaa hyviä otteita Viestiä vastaan myös kotitantereella ja toivoa sopii, että pisteitä jäisi Huittisiin. Vaikka joukkue on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, pienellä onnella tilanne voisi olla aivan toinen. Kahden pisteen erätappioita on kaudelle kertynyt yllättävän paljon. Viisieräisiä otteluita on kertynyt kaikkiaan kahdeksan, joista kuusi on kääntynyt Vampulan eduksi.

Huittisissa voidaan odottaa Viestin ja LP-Vampulan kohtaamisesta tasaista vääntöä, sillä tahtoa korjata kolme sarjapistettä riittää varmasti molemmilta joukkueilta.

LP-Vampula – LP Viesti Huittisissa keskiviikkona 18.1. klo 18:30
Ottelu on myös nähtävissä Ruutu+ -palvelusta Ruudun tuotantona, selostajana Toni Flink

Lähde: Mestaruusliiga