Otteluennakko: LP Salo – Hapoel Kfar Saba

Otteluennakko: LP Salo – Hapoel Kfar Saba

LP Salo aloittaa europelit Challenge Cupissa torstaina 24.11. kotiottelulla israelislaista Hapoel Kfar Sabaa vastaan.

Joukkue on salolaisille uusi tuttavuus. Pelaajaluettelosta paljastuu ainakin se, että joukkue on selkeästi kokeneempi kuin LP Salo, sillä mukana on vain kaksi alle 20-vuotiasta pelaajaa, mutta Mestaruusliigassa harvinaisia, yli 30-vuotiaita pelaajia, on neljä.

Hapoelin riveissä pelaa israelilaispelaajien lisäksi 195-senttinen yleispelaaja Davis Tome Fernanda Brasiliasta, passarina 28-vuotias Petya Barakova Bulgariasta, ranskalainen keskipelaaja Sherilyn Bashorun sekä hakkuri Yunieska Robles Batista Kazakstanista.

Otteluparin toinen osaottelu pelataan 30.11. Israelissa. Voittaja jatkaa cupissa Menorcaa vastaan.

Kesken Kisakallion leirin tavoitettu LP Salon päävalmentaja Tomi Lemminkäinen ei ollut vielä valmis kommentoimaan vastustajaa.

-Ollaan saatu entiseltä pelaajaltamme muutamia videoita Hapoelista ja niiden perusteella joukkue on hyvätasoinen. Analysoidaan videoita vielä tarkemmin, niin saadaan yksittäisistä pelaajista parempi kuva.

– Vastustaja on aloittanut vaihtelevasti kotimaan sarjansa.

– Tottakai meillä on tavoitteena mennä tältä kierrokselta jatkoon ja siksi kotipelistä täytyy saada mahdollisimman hyvät asetelmat Israelin peliin.

Lemminkäisen mukaan Israelissa pelaa monia entisiä venäläisiä ja ukrainalaisia pelaajia ja siellä maksetaan ulkomaalaisille ihan hyvää palkkaa.

Tiedossa on siis varsin kansainvälinen ilta. LP Salon yhteistyökumppanit ALB Asennus, OP Lounaismaa, Säästöpankki ja Traktoauto tarjoavat kaikille sisäänpääsyn yhdellä eurolla!

LP Salo – Hapoel Kfar Saba Salohallissa torstaina 24.11. klo 19:00. Tervetuloa kannustamaan!
Sisäänpääsy 1 €, lippuja etukäteen torin R-Kioskilta.