Otteluennakko: Hämeenlinnan Lentopallokerho – LP Viesti

Otteluennakko: Hämeenlinnan Lentopallokerho – LP Viesti

Hämeenlinnan Lentopallokerho ja LP Viesti pelaavat kauden ensimmäisen keskinäisen ottelunsa keskiviikkona erikoisissa merkeissä. Hämeenlinnan pitkäaikainen valmentaja, Matteo Pentassuglia, on jättänyt tehtävänsä vajaa viikko sitten. Hänet korvaa Salon Viestissäkin aiemmin junioripäällikkönä toiminut Giovanni Torchio.

Pentassuglia lähtee
Torchio valmentajaksi

Hämeenlinnan riveistä lähti jo aiemmin tässä kuussa maajoukkueen keskipelaaja Daniela Öhman, joka sai sopimuksen Italiaan. Joukkueessa riittää kuitenkin osaamista, mm. pistetilaston kolmantena oleva Yasmine Madsen sekä loppuun asti taisteleva kapteeni Michaela Madsen.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen:

– Pelit Hämeenlinnaa vastaan ovat olleet jo 20 vuotta liigan kovimpia pelejä. Omassa joukkueessa tilanne ihan hyvä ja hyvä voitto alla Nurmossa. Hämeenlinnan viimeisin ottelu taas päättyi murskaavaan tappioon Kangasalaa vastaan ja nyt kun on valmentajakin vaihtunut, niin yleensä se herättää joukkueen pelaamaan. Varmasti siis vaarallinen porukka vastassa keskiviikkona.

– Lähdetään hakemaan voittoa, voitolla saataisiin Hämeenlinnaan 10 pisteen ero. Mutta kevääseen on pitkä aika ja pisteet katsotaan sitten keväällä eli tuleva ottelu on yksi runkosarjan ottelu muiden joukossa, vaikka pelaajat varmasti tähän hieman eri tavalla syttyvätkin.

Hämeenlinnan Lentopallokerho – LP Viesti keskiviikkona 27.10.2021 klo 18:30. Ottelu nähtävissä Ruutu+ -palvelussa.