OP Lounaismaa -turnauksen voittajaksi LP Viesti

OP Lounaismaa -turnauksen voittajaksi LP Viesti

Salohallissa pelattiin lauantaina OP Lounaismaa -turnaus kolmen liigajoukkueen voimin. LP Viesti voitti ottelunsa niin Hämeenlinnaa kuin OrPoakin vastaan. Hämeenlinnan ja OrPon keskinäisessä ottelussa Hämeenlinna oli parempi.

LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäisen kommentit päivästä:

-Tietenkin olen tyytyväinen, että voitettiin molemmat pelit. Hämeenlinna -pelissä kaksi ensimmäistä erää lähtivät huonosti ja olimme heti 0-7 ja 1-6 tappiolla. Loppuerät pelattiin tasaisesti ja päästiin parin pisteen päähänkin, mutta ei tosissaan päästy taistelemaan erävoitosta. Kolmanteen erään Hämeenlinna laittoi vaihtopelaajia kentälle, tosin mekin teimme vaihtoja. Daria ja Kristina olivat hyviä Hämeenlinnan pelissä. Mielestäni Kristina pelasi ensimmäisen kerran sillä tasolla, mitä hän on harjoituksissa esittänyt. Netta oli hyvä vastaanotossa ja otti isoa aluetta. Saimi pelasi tosi hyvin sen pätkän kuin ehti pelata ennen loukkaantumistaan.

-OrPo ei pelannut ihan parhaalla kokoonpanollaan, joten siitä tuli meille helpompi peli. Olisin toivonut, että vastustajat olisivat pelanneet parhailla kokoonpanoillaan meitä vastaan, mutta tavoitteemme oli pelin parantuminen ja siinä onnistuttiin.

LP Viestillä on vielä ennen liigakauden alkua yksi harjoitusottelu. Joukkue matkustaa Huittisiin LP-Vampulaa vastaan keskiviikkona 13.9.

Tulokset
LP Viesti – Hämeenlinna 3-2
Hämeenlinna – OrPo 3-2
LP Viesti – OrPo 3-0

Lisää kuvia: https://lpviesti.kuvat.fi/Kuvapankki/Kausi+2023-2024/OP+Lounaismaa+turnaus/

Sunnuntaina OP-Lounaismaa -turnaus jatkuu 1-sarjajoukkueiden voimin.