Mestaruusliigan klassikko: LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho Salohallissa

Mestaruusliigan klassikko: LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho Salohallissa

Torstaina 7.12. klo 18:30 Salohallissa pelataan monen mielestä yksi Mestaruusliigan klassikko-otteluista kun LP Viesti saa Someron Säästöpankin isännöimässä ottelussa vieraiksi Hämeenlinnan Lentopallokerhon.

Joukkueet lukeutuvat tälläkin hetkellä liigan kärkiseuroihin. LP Viesti pitää sarjan kakkossijaa, kaksi ottelua salolaisia vähemmän pelannut Hämeenlinna on viidentenä neljän pisteen päässä. Sarjan kärjessä jatkaa toistaiseksi puhtaalla pelillä Pölkky Kuusamo.

  • Tärkeä peli molemmille joukkueille kun taistellaan samoista sijoituksista. Hämeenlinnalla ykköspassari ja hakkuri ovat sivussa, mutta se ole juuri peleissä näkynyt. Heillä on siltitodella kova seitsikko kentällä. Tästä osoituksena viiden erän pelit sarjan vahvasti aloittaneita Vampulaa ja Puijoa vastaan, LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen toteaa.

Lentopalloliiton tiedottaja Toni Flink jakoi pienen numeerisen faktan näiden kahden perinteisen suurseuran kohtaamisista:

LP Viestin historian aikana liigassa Hämeenlinnaa vastaan kotona voitot 30-13, yhteensä 51-24.

Joukkueiden edellinen peli Hämeenlinnassa päättyi LP Viestin 3-1 voittoon. Tuossa pelissä nähtiin paikoin ehkä kauden parasta Viestiä.

  • Mielenkiintoinen peli luvassa koska rosteri Hämeenlinnassa muuttunut, joten ei niin tuttu joukkue vastassa. Voi siis tulla monenlaisia yllätyksiä. Hämeenlinnassa nähtiin meiltä hyvä esimerkki siitä millaista meidän peli parhaimmillaan voi olla, LP Viestin keskipelaaja Emmi Mäki-Kojola pohti.
  • Toivottavasti tulee paljon yleisöä. Hämeenlinnaa vastaan tarvitaan ihan kaikkien tuki, Mäki-Kojola jatkaa.

Lähtökohdat otteluun ovat siis äärimmäisen mielenkiintoiset niin sarjataulukon kuin etenkin Hämeenlinnassa tapahtuneiden muutosten johdosta.

LP Viesti – Hämeenlinnan Lentopallokerho

To 7.12. klo 18:30

Salohalli

TERVETULOA