LP Viestin liigajoukkue yhtä pelaajaa vaille valmis

LP Viestin valmennusjohto on kevään ja alkukesän aikana rakentanut joukkuetta tulevalle kaudelle. Liigajoukkueessa on nyt yksitoista sopimuspelaajaa, joista suurin osa on viime kaudesta jatkavia pelaajia.

Päävalmentaja Tomi Lemminkäinen on hyvillään, kun niin moni päättyneen kauden pelaajista on jatkamassa. Jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet huikean kauden pelannut ja keväällä naisten maajoukkueessa loistanut Anna Czakan, kovakätinen Iina Andrikopoulou sekä aina varma passari Viktoriia Tuchashvili.

-Suurin osa seitsikkopelaajista on jatkamassa ja kokonaisuudessaan yhdeksän pelaajaa jatkaa.

Kosonen ja Jantunen uusia kasvoja

LP Viestin uudet pelaajat ovat viime vuonna Kuusamossa pelannut yleispelaaja Jessica Kosonen ja LP-Vampulan keskipelaaja Jenni Jantunen.

-Jessica Kosonen on ollut muutaman vuoden liigan parhaimpia yleispelaajia, joten uskon hänen olevan kova vahvistus meille. 

-Jenni Jantunen on myös saanut jo mukavasti peliaikaa liigatasolla ja muodostaa hyvän keskarikolmikon Annan ja Nean kanssa. Sekä Jessica että Jenni ovat kehittyviä pelaajia ja valmiita tekemän kovin töitä harjoituksissa, toteaa Lemminkäinen.

LP Viestin uudet pelaajat Jessica Kosonen ja Jenni Jantunen uuden kotihallinsa edessä.

Nuorilla pelaajilla jatkosopimukset

LP Viesti teki viime vuonna pitkiä sopimuksia nuorten pelaajien kanssa tavoitteena nostaa heitä Akatemiajoukkueesta liigatasolle. Joukkueessa jatkavat itsensä jo viime kaudella liigapelaajien huippuihin pelanneet Netta Laaksonen ja Nea Haatainen sekä Anna Syrjälä, Arita Ternava, Saana Virtanen ja Linnea Kuusela.

Jatkosopimukset:

Anna Syrjälä, libero, 21v, 165cm
Netta Laaksonen, libero, 20v, 172cm
Arita Ternava, yleispelaaja/hakkuri, 19v, 180cm
Saana Virtanen, passari, 17v, 182cm
Nea Haatainen, keskipelaaja, 20v, 186cm
Linnea Kuusela  yleispelaaja, 18v, 177cm

Uudet pelajasopimukset:

Viktoriia Tuchashvili, passari, 40v, 178cm
Anna Czakan, keskipelaaja, 24v, 183cm
Iina Andrikopoulou, hakkuri, 23v, 181cm
Jenni Jantunen, keskipelaaja, 20v, 182cm
Jessica Kosonen, yleispelaaja, 24v, 174cm

Noora Kosonen miettii uransa jatkoa

Kuluneen kauden kapteeni Noora Kosonen miettii jatkaako vielä uraansa. Teija Vuorenmaalla on LP Viestin kanssa voimassaoleva sopimus, mutta hän ei jatka pelaamista. Viime kauden ulkomaalaispelaajista Anniek Siebring jatkaa uraansa kotimaassaan Hollannissa ja M´Kaela White etsii uutta pelipaikkaa Euroopasta.