LP Viesti nousi pohjalta voittoon

LP Viesti nousi pohjalta voittoon

LP Viestin pelien alut ovat olleet tällä kaudella paikoin tahmeita ja hitaita, mutta Huittisten Tahto Areenalla nähtiin jotain mitä ei ehkä koko LP Viestin historiassa ole nähty. Ensimmäinen erä meni LP-Vampulalle 25-8. Salolaisten kahdeksasta pisteestä neljä tuli kotijoukkueen virheistä, hyökkäysten tappoprosentti oli 3%. Vastaavaa ei muistanut koko LP Viestin lähes kaiken nähnyt ja kokenut staffi. Toki pitää muistaa että LP-Vampula pelasi ensimmäisen erän loistavasti eikä jättänyt juuri mahdollisuuksia.

Ensimmäisen erän jälkeen LP Viesti ryhdistäytyi ja paransi jälleen erä erältä peliä vieden voiton lukemin 1–3 (25–8, 23–25, 22–25, 16–25). Toisessa erässä osat tietyllä tapaa kääntyivät: LP-Vampula antoi virheillään kahdeksan pistettä jota osaltaan edesauttoivat erän kääntymistä LP Viestin nimiin. Kolmas ja etenkin neljäs erä olikin sitten jo täysin salolaisten hallintaa.

Kommentit:
Cheyenne Jones, LP-Vampula
Tulimme hyvin peliin ja halusimme näyttää mitä osaamme. Ensimmäisessä erässä pelasimme kauden parhaan erän. Pelasimme hyvin joukkueena. Toisessa ja kolmannessa erässä pelaaminen tasoittui ja neljäs erä oli heikompi.

Daria Butkevych, LP Viesti
Saimme toisessa. erässä omasta pelitavastamme kiinni ja sen jälkeen ottelu alkoi meiltä sujua

Tomi Lemminkäinen, LP Viesti
Vampula pelasi erittäin hyvin, varsinkin puolustuspelin. Me tapoimme ensimmäisessä yhden vastapallon, hyökkäämällä emme ainoatakaan. Ensimmäisessä erässä hyökkäysprosenttimme oli kolme. En muista ikinä nähneeni meillä eikä vastustajillakaan sellaista hyökkäysprosenttia. Teimme vain yhden hyökkäysvirheen, eikä yhtään vastaanottovirhettä ja kuitenkin hävisimme erän 8–25. Me olimme tehottomia tai Vampula teki meistä tehottomia. Vampula vaimensi meidän lyöntejä ja pääsi hyvin hyökkäämään jatkopallot ja he löivät hyvin pallot kenttään. Meillä ei ollut mitään mahdollisuuksia eikä vaihtojakaan ollut järkevää tehdä.

Sen jälkeen torjuntapelimme parani selvästi, 13 torjuntaa kolmeen viimeiseen erään. Se ratkaisi ottelun ja hyökkäsimme yli 40 prosentin teholla. Nea Luntamo alkoi saada torjuntaa hajalle ja Daria Butkevych oli kahdessa viimeisessä erässä täysin pitelemätön. Iina-Reeta Kaikkonen toi selvästi hyökkäysvoimaa nelospaikalle, ja teki vähän virheitä. Clemence Garcia alkoi keskeltä myös tappaa palloja paremmin kuin alkupelissä. Liberona pelannut Anna Syrjälä oli todella kovassa pommituksessa, mutta kesti sen aika hyvin.

Stefan Paunovic, LP-Vampula
Oli kova peli tänään. Emme saaneet riittävästi aikaa palautua keskiviikon ottelusta. Käytimme paljon energiaa ensimmäisessä erässä ja toisessa erässä emme saaneet palloja kuolemaan kenttään. Onnittelen Viestiä voitosta ja ryhdymme valmistautumaan seuraavaan otteluun, jonka pelaamme ensi lauantaina Oriveden Ponnistusta vastaan, totesi LP-Vampulan valmentaja Stefan Paunovic.

LP-Vampula – LP Viesti 1-3
25–8, 23–25, 22–25, 16–25
Koti: Jones 20/+9, Biberdzic 18/+5, Brennan 13/+7
Vieras: Butkevych 21/+17, Garcia 12/+11, Kaikkonen 11/+6

MVP:t
Cheyenne Jones LP-Vampula Huittinen
Daria Butkevych LP Viesti

PROlibero
Henna Minkkinen LP-Vampula Huittinen

Katsojia 348

Huippuhetket: https://www.ruutu.fi/video/4458804