LP Viesti Akatemialle täydet kuusi pistettä viikonlopusta

LP Viesti Akatemialle täydet kuusi pistettä viikonlopusta

LP Viesti Akatemialla oli niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin onnistunut viikonloppu. Lauantaina Joensuussa ja sunnuntaina Kuopiossa vierailleet salolaiset kaatoivat molemmat vastustajansa suoraan kolmessa erässä.

-Saatiin parannettua viime viikonlopusta torjunta-puolustuspelaamistamme ja tyytyväinen olen siihen, että syöttö-vastaanottopeli voitettiin vieraissa. Syötön ja vastaanoton ansiosta voitettiin, Akatemian päävalmentaja Teemu Mäkikyrö kommentoi Juju- ottelua.

LP Viesti Akatemia jatkoi sunnuntaina hyviä esityksiään erityisesti syöttö-vastaanotto -pelaamisessaan, jossa joukkue oli selvästi vastustajaa parempi.

– Torjuntapelimme on mennyt tämän vuoden puolella koko ajan eteenpäin. Viimeiseen erään saatiin jatkopallohyökkäyskin hyvälle mallille, siksi erävoitto tuli niin selvästi.

-Saatiin hieno päätös hienolle viikonlopulle. Pelattiin sunnuntaina vielä parempi peli kuin lauantaina ja täydet kuusi pistettä erin 6-0 vieraista on todella kova suoritus, päätti Mäkikyrö.

Joen Juju – LP Viesti Akatemia 0-3 (18-25, 17-25, 22-25)
Puijo ykkönen – LP Viesti Akatemia 0-3 (17-25, 21-25, 13-25)

LP Viesti Akatemian seuraava ottelu on lauantaina 10.2. Salohallissa Lempo-Volleyta vastaan. Tiukka ottelu tulossa, Lempo-Volley pelannut 18 ottelua ja on sarjassa nyt toisena 37:lla pisteellä. LP Viesti Akatemia on neljäntenä 17 ottelua pelanneena 34 pisteellä.

Naisten 1-sarjan sarjataulukko ja tilastot:

https://tulospalvelu.lentopallo.fi/category/N1!vb2023a/tables