Kuortaneen Valmennuskeskuksen joukkue vei ensimmäisen ottelun

LP Viesti Akatemia ja Kuortane pelasivat ensimmäisen välieräottelun naisten 1-sarjassa lauantai-illalla Urheilutalolla. Tiukka peli hyvässä tunnelmassa vieraille lopputuloksella 1-3 (23-25, 25-22, 15-25, 24-26).

Kuortane oli saapunut paikalle äänekkään rumpuryhmän kanssa, joka piti tunnelmaa yllä. Kuortaneen passari Sanni Siika-aho pyöritti tehokkaasti joukkueensa peliä ja oli vahva myös syöttöruudussa syöttäen yhteensä 30 kertaa (2 ässää). Kentän kovimmat pisteet tykitti Kuortaneen Noora Päykkönen (27/+20).

LP Viesti Akatemia menetti neljännen erän voiton, kun vielä tilanteessa 21-16 sillä oli kaikki mahdollisuudet venyttää peli viiteen erään.

– Tiukka vääntö oli. Kuortaneella oli vähän enemmän malttia ratkaisupaikoissa ja he tekivät vähemmän virheitä kuin me, totesi Akatemian päävalmentaja Teemu Mäkikyrö.

Finaalipaikkaan vaaditaan kaksi voittoa. Toinen välieräottelu pelataan Salohallissa sunnuntaina 24.3. klo 16:00. Mikäli voitot ovat tuon ottelun jälkeen tasan, pelataan kultainen erä, jonka voittaja etenee finaaleihin.