WoVo päättää vieraspeliputken perjantaina Salossa

WoVo Rovaniemi pelaa marraskuun alun aikana peräkkäin neljä vierasottelua, joista viimeisin osuu perjantaiksi Salohalliin. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta ei Pihtiputaalla ja Nurmossa irronnut erävoittoja, kolmas ottelu pelataan torstai-iltana Hämeenlinnaa vastaan Iittalassa.

LP Viesti puolestaan pelaa viikonloppuna kaksi ottelua, lauantaina vieraaksi tulee liigaa johtava LiigaPloki.

Koko alkukauden WoVo-saldo on 9 pelattua ottelua, joista 2 voittoa ja 7 tappiota, sarjapisteitä niistä on irronnut yhteensä 5 kpl. Sijoitus sarjataulukossa kahdeksas – pisteen Jymy Volleyn takana ja pisteen OrPoa edellä.

WoVon ryhmästä salolaisille tutuin pelaaja on Loimaan Jankon kasvatti, kolme edellistä kautta LP Viestissä pelannut hakkuri Saana Lindgren. Liigan pistepörssissä hän on parhaiten sijoittunut hyökkäyspisteissä, sija 18 ja tehtyjä pisteitä 70.

WoVo Rovaniemen ykköspelaajia alkukauden aikana on ollut Taylor Slover, 159 tehtyä pistettä, liigan pörssissä neljäs, sama sija myös pisteet/ottelu -listalla, keskiarvo 17,7 p. Hyökkäyspisteitä hän on tehnyt liigassa kolmanneksi eniten, 138 kpl. Torjuntatilastossa WoVon ykkönen on liigassa neljäntenä oleva Aliisa Kähkölä, 22 torjuntapistettä. Vastaanottajien tilastossa kokenut libero Outi Polso on kakkosena, pallot ovat nousseet 59 %:n tehoilla.

Mainittuihin nimiin viittaa myös LP Viestin päävalmentaja Tomi Lemminkäinen, joka kommentoi tulevaa peliä Lohjalta, Kisakallion urheiluopistolta.

– Olemme olleet koko alkuviikon leirillä Kisakallion urheiluopistolla ja leiri on sujunut hyvin.

– WoVo on selkeästi viime kautta parempi joukkue ja ottanut kahden voiton lisäksi eriä myös kärkijoukkueilta. Saana Lindgren on tietenkin kiva nähdä Salohallissa vastuullisessa roolissa vastustajan riveissä. Outi Polso on ollut liigan parhaimpia liberopelaajia alkukaudesta ja myös ulkomaalaisvahvistukset ovat hyviä pelaajia Mestaruusliigaan.

– Omaan joukkueeseen tulee aloitusseitsikkoon varmasti muutama pelaaja “nuorisokaartista”.

LP Viesti – WoVo Salohallissa perjantaina 8.11. klo 18:30. Tervetuloa!