Vuoden viimeinen, vaan ei vähäisin

Mikä kuukausi? Viiden pisteen vihje: Vettä sataa vaakasuoraan ja lämpötila on sopivasti nollan ja 10:n plussa-asteen välillä. Melko vaikea lähteä arvaamaan, todennäköisyys osua oikeaan on 1/12 eli suunnilleen 8 %… No, kolmen pisteen vihje: Joukkueen juniorein ja seniorein (ja vielä kolmaskin pelaaja!) täyttävät vuosia. Jos ei vieläkään tietoa, niin tässä tulee yhden pisteen vihje: Tässä kuussa meillä on edessä CEV-Cupin toinen kierros! No joo, joulukuutahan tässä mennään ja toinen viikko jo lähdössä käyntiin.

Melkoinen marraskuu on takana ja katseet on jo suunnattu tiukasti kohti syyskauden huipentumaa, jonka ensimmäinen osa Azeryol Bakua vastaan starttaa torstaina Salohallissa klo 18.30. Tämä ei tule olemaan tämän tekstin ainoa kerta, kun sanon tämän: be there! Katsojien ja fanien läsnäolo ei ole koskaan meille pelaajille itsestäänselvyys ja jokainen paikalle tuleva on osa meidän seitsemättä kenttäpelaajaa, joten tehdään torstaista hieno ilta.

Kulunut viikko on valmistanut meitä tähän torstain koitokseen kaikin mahdollisin tavoin. Kiitos Kisakallion (erityisesti sen buffetin), olemme saaneet harjoitteluviikon ensimmäisen puoliskon keskittyä täydellisesti treenaamiseen, syömiseen ja palautumiseen.

Torstain lepopäivän jälkeen perjantaina nostettiin sykkeet lauantain peliä silmällä pitäen, joka tarjosi meille mahdollisuuden viimeistellä oman peliesityksemme uomiinsa. 3-0 voitto Mestosta ja keskittyminen torstaihin sai alkaa.

Syyskausi on ollut jo tähänkin asti menestyksekäs, väsyttävä ja värikäs (en puhu nyt säästä) ja toivottavasti se tulee olemaan sitä joulukuun 19:nnen päivän iltaan asti. Ennen kaikkea omat toiveet painottuvat tietenkin menestyksekkyyteen, mutta väsyttävyyskin on ehkä ihan tervettä realismia. Värikkyydestä ollaan valmiita tinkimään, jos tilalle tulee ihan pelkkää valkoista – lunta nimittäin.

Joulukuustakin selvitään, siitä olen varma. Se vaatii “vain” elämistä hetkessä ja täysillä, päivä kerrallaan. Sää tulee olemaan edelleen uskollisesti suomalainen ja matkustus ei koskaan tule olemaan pelisuoritusta edistävä tekijä, mutta onneksi kaikkeen voi itse vaikuttaa! Ja sen lisäksi KAIKKI, jotka ovat torstaina paikalla voivat vaikuttaa positiivisesti! Nähdään siis!

PS. Vanheneminen on yliarvostettua… Nuorin kantaa lääkelaukkua, vaikka vanhenisikin.

#13 Rone