Voitokas välieräviikko – paitakauppakin kuumenee

LP Viestin joukkueella on – jälleen kerran – takanaan tiukka peliviikko. Ja – jälleen kerran – voitokas peliviikko. Moneen kauden aiempaan viikkoon eroa oli kuitenkin sen verran, että nyt pelattiin vain yhtä sarjaa ja yhtä joukkuetta vastaan. Aiemmin kaudella on käyty mm. pelaamassa Keski-Euroopassa eurocupia ja päätetty viikko Mestaruusliigan otteluun Rovaniemellä, nyt ohjelmassa oli matkailua vain yhden ottelun verran Orivedelle.

Joukkueemme osoitti – jälleen kerran – vahvaa kuntoa ja kukisti kolme kertaa Oriveden Ponnistuksen ja johtaa välieräsarjaa puhtaasti 3-0. Kun erääkään ei ole vastustaja pystynyt voittamaan, voidaan puhua todella vahvasta esityksestä. Toki on annettava tunnustusta myös Tuomas Alatalon johtamalle OrPolle, joka sunnuntain Salohallin ottelussa pisti jo tosissaan kampoihin ja hävisi pelin vain 8 eräpisteen erolla. Mutta erävoittoonkaan saakka se ei vielä riittänyt.

Lauantaina sain olla mukana yhtenä pienenä osana mainiota kannustusryhmäämme Satasta (en toki varsinaisena jäsenenä) vierasottelussa Orivedellä. Siellä myös paikallinen kuuluttaja arvosti salolaisryhmän asiantuntemusta ja onhan se aina «tapaus« kun lippulakkipäinen J. Aaltonen saapuu pelipaikalle, kajauttaa «Hyvä Viesti!« -avauksen ja ryhtyy johtamaan joukkoaan. Hieno homma!

Hieno homma on myös ollut seuran järjestämä eurocupien pelipaitojen huutokauppa – onnittelut idean keksijälle. Tätä kirjoitettaessa korkeimmat tarjotut paitahinnat ovat jo ylittäneet 200 euron rajan! Ja uskoisin, että kauden vielä jatkuessa – toivottavasti pitkään – korotushuutoja tulee lisää. Onpa joistakin paidoista näkynyt jo selvää kilpahuudantaa – tosin äänettömästi, koska tarjoukset otetaan vastaan sähköpostilla. Myös sunnuntain välieräottelun aikana tehtiin kymmenkunta huutoa.

Tässäkin asiassa perimmäinen kiitos menee meidän pelaavalle joukkueellemme taustoineen: ilman tämän kauden loistavaa menestystä – etenkin eurokentillä – ei näihin paitahintoihin olisi päästy. Kiitos!

Kuten lukija jo huomaa, tästä blogista puuttuu hihapelien tuloksia harjoituksista. Sen korvatkoon tieto, että kirjoittaja kärsi monta euromerkittävää tappiota ristikasissa Oriveden matkalla. Päänpaukutuksessakin jäin pahasti alakynteen, mutta jakotoimenpiteistä sain kehumiseksi ymmärtämiäni kommentteja. Juu, tää on tätä sisäpiirihuumoria, joita näissä blogeissa näytetään jaettavan lukijoiden «iloksi«.

Toivotan mielenkiintoista loppukautta kaikille lukijoille!

Ilpo