Virtaa täynnä!

Viikko taas vierähtänyt ja kevättä kohden mennään hurjaa vauhtia.
Pieni takatalvikaan ei tunnu haittaavan kun käynnissä on kauden parhaimmat pelit!

Puolivälierät Nurmoa vastaan hoidettiin keskiviikkona upeasti pakettiin. Suurimman hymyn huulille toivat Netta ja Milja, jotka onnistuivat liberon tontilla ihan loistavasti Hiltsun huiliessa kotona.

Torstaivapaan jälkeen treenasimme liigaporukan kanssa pari harjoitusta, kun taas Akatemia oli aamutuimaan ehtinyt lähteä jo kohti Joensuuta heidän ensimmäiseen puolivälieräkoitokseen. Perjantai-iltapäivän lajitreenejä kirjaimellisesti pyöritti muuten tilastomies Repa Virtanen Tomin ja Jannen ollessa Akatemian matkassa. Akatemian flikat voittivat molemmat puolivälieräpelit perjantaina ja sunnuntaina komeasti ja suuntaavatkin samaa reittiä takaisin Joensuuhun välieriä varten.

Oma vapaa viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä sekä kropan että mielen akkuja ladaten tuleviin koitoksiin! Parin päivän vapaa tuli totisesti tarpeeseen kun katsoo kalenteria kaksikin viikkoa tästä eteenpäin. Mielen kannalta on hyvä välillä unohtaa lentopallo ja keskittyä esimerkiksi perheen kanssa vietettyyn aikaan. Siitä olenkin erityisen kiitollinen ja etuoikeutettu, ettei minun tarvitse ajaa 10 minuuttia pidempään päästäkseni vanhempieni tai isovanhempieni luo.

Torstaina alkavissa välierissä kohtaamme tuttuun tapaan Oriveden Ponnistuksen. Sitä ennen meillä on kolme tärkeää harjoituspäivää.

Tästä ei voi tulla kuin hyvä viikko!

Terkuin,

Anna