Vilinää melskettä, helinää helskettä – Jouluterveiset Somerolta

Kiireettömyys, se fiilis ja oikeat ihmiset – siitä on minun jouluni tehty. Kun normaali arki rullaa, pysähtyminen on vaikeaa. Jouluna rentoutuminen tulee luonnostaan.

Meillä alkoi loma 21. päivän voitokkaan Zagreb-ottelun jälkeen. Pukuhuoneessa oli kova hälinä; kaikki alkoivat valmistautua joulunodotukseen. Vasta 23.päivä, Nestorin töiden jälkeen, me lastattiin kaikki tarvittavat autoon ja lähdettiin niinkin kauas kuin Somerolle.

Mun joulu meni suhteellisen samalla kaavalla kuin edellisetkin: ruokaa on tullut syötyä riittävästi, valvottu kohtuullisesti, vietetty laatuaikaa perheen kanssa, syöty vielä vähän lisää, vietetty laatuaikaa Nestorin perheen (ja sukulaisten) kanssa, maisteltu suklaata muutamia (satoja) grammoja ja pelattu tietysti paljon lautapelejä.

Tiistaina lähtee sitten homma pyörimään uudestaan Kisakallion leirin merkeissä. Toivottavasti mahdollisimman moni eksyy loppuviikosta Salohallille, kun vieraaksemme saapuu ensin torstaina HPK ja sitten perjantaina LP-Vampula.

Vielä loppuun pieni motivaatiopiikki: on hurja miettiä, että elän nyt sellaista elämää, josta vielä puolitoista vuotta sitten pystyin vain haaveilemaan. Maasta se pienikin ponnistaa.

Hyvää motivoitunutta viikonalkua ja loppuvuotta kaikille!

-Pilvi a.k.a Somero