Viisi viikkoa LP Viestin matkassa

Arpaonni osui minuun ja saan kirjottaa ensimmäisenä junnuna kuulumisia tänne. Viiteen viikkoon on mahtunut monenlaista. Me tuoreet kasvot treeniringissä ollaan totuteltu joukkueen toimintaan ja hyvin ollaan päästy mukaan. Menneellä viikolla olen päässyt myös tutustumaan lääkelaukkuun, kun neljä nuorempaa tyttöä karkasivat Kuortaneelle – tosin tietysti lentopallon pariin.

LP Viestin kanssa harjoittelu on kokemus. On hienoa, miten asiat joukkueessa hoidetaan, millaisia mahtavia persoonia siihen kuuluu. Vaikka asiat hoidetaan ammattimaisuudella ei homma käy liian vakavaksi. Viime perjantain puntti esimerkiksi oli lopussa melko hulvaton, kun Micu asetti meille pienen haasteen, oma yritykseni jäi säälittävälle tasolle 😀

Mitä viiteen viikkoon sitten on mahtunut? Paljon. Fysiikkaa, lajia, fysiikkaa ja lajia. Hyviä ohjeita. Ja se yksi tiistai. Fiilikset oli korkealla, meillä koululaisilla oli kesäloma alkanut ja tuoreet ylioppilaat olivat saaneet ansaitun valkolakin päähänsä viikonloppuna. Kun lähdimme alkulämmittelemään aurinko paistoi, mutta ei enää kauaan. Kun olimme aloittaneet juoksutreenin, vettä alkoi tulla kuin saavista kaatamalla. Ja eihän se voi keskellä kesää riittää, vaan myös herneen kokoiset rakeet takoivat meitä. Siirryimme Salohallille hieman kosteisiin lajitreeneihin ja saimme siellä vemppojen sympatiaa ja kuivat paidat päälle. Tällaisinä hetkinä sitä miettii, mitä on valmis tekemään oman kehityksensä ja tämän lajin eteen. Välillä homma menee hulluksi, eikä tiedä pitäisikö nauraa vai itkeä. Myöhemmin sitä ajattelee tapahtuneen kuitenkin yhdeksi kokemukseksi muiden joukossa.

Reilussa kuukaudessa on oppinut uusia asioita, ylittänyt itsensä, kokeillut rajojaan ja luonnettakin on hieman testattu. Kaikki ovat valmiita tekemään parhaansa, vaikka sitten juoksemalla kaatosateessa ja raekuuron alla.

Salla