Viimeisiä viikkoja viedään

Hellurei!

Syksy se on, pakko myöntää vaikka tiukkaa tekeekin. Tuntuu että kesät ne kuluu aina vaan nopeammin mitä vanhemmaksi varttuu ja viisastuu. Pää kolmantena jalkana ollaan edelleen painettu hommia, kohti jo pian alkavaa kautta! Tällä hetkellä leireillään Kisakalliossa, jossa allekirjoittanut loikoilee sängyssä raskaan, mutta niin antoisan treenipäivän päätteeksi ja miettii päätään puhki mitä kaikkea sitä kertoisi…

Samassa huoneessa asusteleva joukkuetoverini käski muuten jo tässä hyvissä ajoin ilmoittamaan miten paras kämppis hän on, vihjeenä voin tervehdysten lähettäjästä kertoa että kyseessä on eräs kerrassaan valloittava Pikku-Myy, jolle päiväunet ovat olleet edelleen pyhä asia 🙂

Aloitetaan vaikka kuluneesta viikosta, johon totutun tavan mukaisesti sisältyi paljon lajitreeniä, sopivasti punttia ja muutama nopeus (lue: hitaus) harjoitekin. Torstaihin asti hakattiin palloa Salohallissa, josta muutaman huilipäivän jälkeen siirryttiin tosiaan tänne Kisakallion mielettömiin puitteisiin pre-seasonin viimeisen leirin merkeissä.

Pitkin kesää ollaan päästy myös kokeilemaan ihan uudenlaisia treenimuotoja trx:stä seitsenotteluun, ja täällä leirilläkin ollaan testailtu jousiammuntaa sekä oltu rääkättävänä cross fit-treenin merkeissä. Suunnistuksestakin selvittiin melkein ehjin nahoin (nimim. leimasimella reikä sormeen), enkä eksynyt ihan Somerolle asti.. Uudet lajit ja treenit ovat kyllä kuitenkin virkistäneet niin mieltä kuin motivaatiotakin, ja vastaavasti paluu tuttuihin kuvioihin on tuntunut erityisen huojentavalta.

Kuvioista mieleeni juolahti, että on muuten se aika vuodesta, kun tulevana viikonloppuna taistellaan jo perinteeksi muodostuneen Lounaismaan Osuuspankki-turnauksen herruudesta ja nähdään millaisin asetelmin joukkueet uuteen kauteen lähtevät.

Salohallilla siis tavataan!

-Mira #3