Viikonlopun pelirumba paketissa

Hei!

Marraskuu on alkanut ja syksy sekä pelit ovat edenneet jo pitkälle. Reitti Salohallille löytyy jo vaikka silmät sidottuna, ja siellä on vietetty tälläkin viikolla rutkasti aikaa. Maanantain Nurmo-pelin jälkeen levättiin tiistai, mutta heti keskiviikkona päästiin taas harjoittelun makuun. Uusi keskipelaajakin saatiin tällä viikolla vahvistamaan joukkuetta, legendaarinen Laura Pihlajamäki suoraan Suomen maajoukkueesta!

Hyvän treeniviikon päätteeksi viikonloppu pyhitettiin ainoastaan lentopallolle. Lauantain ja sunnuntain aikana ehtikin kertyä huimat 16 erää, kun palloa pelattiin niin A-tytöissä, 1-sarjassa, kuin liigassakin. Treeniviikolla taisin vakuuttaa valmentajat myös huikeilla hyökkäystaidoillani, jonka seurauksena löysin itseni A-tyttöjen turnauksessa kentältä poikkeuksellisesti samanvärinen paita päällä kuin muilla. Taisi kyllä olla ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun nähdään nuorempi Piesanen torjuntahommissa, sillä voittoa ei kyseisestä pelistä irronnut…

1-sarjan kärkikamppailussa Oulun Kiskoa vastaan vahvistimme sarjan kärkiaseman tärkeällä 3-2 voitolla. Sunnuntain liigapelissä voittojen tie jatkui, kun Nurmon Jymy kaatui suoraan kolmessa erässä. Kiitos yleisölle viikonlopun kannustuksesta, toivottavasti löydätte paikan päälle myös perjantain kotiotteluun hallitsevaa Suomen mestaria vastaan!

Milja Piesanen #4