Vähiin käy ennen kuin loppuu!

Tämän joukkueen rutiineihin kuuluu siirtyä välierien jälkeen pelaamaan finaaleja – mielestäni hyvä tapa josta on syytä pitää kiinni. Finaalit myös tarkoittavat sitä että kausi alkaa lähestyä huipennustaan ja hyvä niin!

Pitkään on painettu töitä monella sektorilla ja monella tavalla – kausi on ollut antoisa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Tai no – olisihan se edes yksi voitto voinut Mestarien liigasta tulla.. Urheilu on kuitenkin tätä – aina ei voi voittaa, paitsi ehkä kotimaassa?

Voittoja lähdettiin myös finaaleista hakemaan ja tätä kirjoittaessa niitä on jo kolme taskussa. Kangasala pistää hienosti hanttiin minkä pystyy, mutta riittävän hyvin on peli kulkenut ja riittävän hyvin ovat asiat muutenkin olleet hallinnassa. Ehkä pääsiäisenä saadaan tällekin tarinalle sitten päätös.

Mukavaa on nähdä miten tässä vaiheessa kautta asiat rullaavat omalla painollaan – pelaajat tietävät mitä tehdä – valmennus muistaa ottaa aikalisät eikä sählää vaihtojen kanssa – Aukki muistaa hankkia teipit – itse muistan hakea tilastot – Anssi muistaa muistuttaa ja sakkokassa pullistelee sopivasti.

Tulkaahan ihmiset Salohalliin nauttimaan hyvistä fiiliksistä!

Tuomas