Veskua ja Petskua!

Niin kuin otsikostakin voitte päätellä, niin joukkueemme on saanut lisää jäseniä. Meidän uusi huikea passari on saatu Saloon, tervetuloa Jenni “petsku” Hiltunen! Saatiin myös toinen vahvistus (ainakin henkisellä puolella), Vesa “vesku” Kujanpää toimii nykyään 2-valmentajana. Uusien jäsenien myötä olemme saaneet joukkueeseen paljon lisää positiivista energiaa, kokemusta, itsevarmuutta sekä englanninkielen taitoa.

Paljon en joukkueen treeneistä voi kertoa, sillä itse olen vielä toistaiseksi tehnyt kuntouttavaa treeniä joulukuisen leikkauksen takia. Paljon juttuja olen kyllä kuullut joukkueen treeneistä, etenkin Veskun osalta. Tomin sanoin, Veskusta voi ottaa mallia, tilastot -8 ja aivan älytön itseluottamus. Joukkue kyllä on “kouluttanut” jo Veskua kuusikkotreeneissä, milloin pallolla päähän ja milloin silmään…

Lauantaina päästiinkin taas tositoimiin, nimittäin Mesto saapui vieraaksemme Salohalliin. Peli oli tärkeä, sillä saatiin Petskun kanssa hiottua kuvioita kuntoon tulevaa SuomenCuppia varten.

Nähdään Hämeenlinnassa 6-7.2!

-Iida