Vapaa viikonloppu tai sitten ei

Pitkästä aikaa viikko ilman yhtäkään peliä, paitsi meillä junnuilla kyllä pelejä riitti ehkä jopa liikaakin… Maanantaina oli omatoiminen ulkoilu ja tiistai jatkui vapaa päivällä. Meillä oli kuitenkin 2-sarjan peli minkä hävisimme 3-1.

Keskiviikkona oli pieni pätkä lajia jonka jälkeen puntti. Torstaina ja perjantaina oli laji, jonka jälkeen koitti ansaittu vapaa viikonloppu tai sitten ei… Salon Viestin A-tyttöjen bussi starttasi lauantaiaamulla kohti Kausalaa, jossa meillä oli 3 peliä. Pelit lähtivät käyntiin hyvin ja voitimme kaikki pelit hyvä tytöt!! Tämä merkitsi lohkovoittoa ja suoraa finaalipaikkaa toukokuussa pelattaviin finaaleihin.

Sunnuntai iltapäivällä sama joukkue kokoontui jälleen kerran, mutta tällä kertaa oli vuorossa 2-sarjan peli Koskella. Vaikka eilisen päivän pelit painoivat jaloissa ja väsymystä oli ilmassa, niin halusimme voittaa Kosken ja niin myös teimme.

3-1 voitto Koskesta ja myös lohkovoitto 2-sarjassa!

Upea viikonloppu junnujen peleissä, tästä on hyvä jatkaa. Muistakaa kaikki tulla kannustamaan meitä keskiviikon välieriin! 🙂

Laura #6