Valmistautuminen kauteen hyvässä vauhdissa

Joukkue aloitti valmistautumisen ensi kauteen toukokuun puolenvälin aikoihin ja yhteisharjoituksissa ollaan harjoiteltu nyt kaikkiaan viisi viikkoa. Pääpaino on ollut fysiikkapuolella, mutta lajiharjoitteluakin on tehty kolme kertaa viikossa fysiikan lisäksi. Pelaajat harjoittelevat seuraavat kaksi viikkoa omatoimisesti ja yhteisharjoituksiin palataan heinäkuun alussa. Fysiikkapuolella ohjelmassa on ollut punttisalia, nopeusharjoittelua sekä kaikkien rakastama Kultalähteen mäkitreeni.

Joukkueen kasaaminen on hyvin aikataulussa ja kun muutama sopimus saadaan tehtyä niin joukkue on kasassa. Viime kauden joukkueesta jatkavat Mira Hämäläinen, Noora Kosonen, Anna Czakan, Pauliina Vilponen, Ronja Heikkiniemi sekä Nadezhda Gokhshtein. Uusina pelaajina joukkueeseen ovat tulleet paluun joukkueeseen tehneet Hillaelina Hämäläinen, Elina Käsnänen jaSalon Viestistä siirtyneet Pilvi Kettunen, Tuuli Kukkonen sekä Woman Volleysta tullut Iida Eskonmaa. Joukkueeseen etsitään vielä passaria, keskipelaajaa ja yhtä laitapelaajaa.

Valmistautuminen kauteen poikkeaa melkoisesti edelliskausiin verrattuna, koska maajoukkueella on syksyllä EM-karsinnat ja osa meidän joukkueesta ovat käytännössä poissa vahvuudesta elokuun alusta lähtien. Uskon kuitenkin että joukkue on valmis ja hyvä iskussa heti kauden alusta lähtien, joka alkaa lokakuun loppupuolella. Mestaruusliigan ja Suomen cupin lisäksi pelaamme ensi kaudella CEV-cupissa ja kansainväliset ottelut alkavat meidän osalta vasta joulukuussa.

Joukkueen harjoituksissa ovat käyneet alkukesän aikana myös viime kauden pelaajista Roosa Koskelo, Iida Murto sekä Salon Viestin 1-sarjan pelaajia, joten porukkaa harjoituksissa on ollut kiitettävästi.

Kausi alkaa vasta lokakuussa, mutta noin kuukauden päästä kannattaa jo suunnataSalon urheilupuistoon, kun kesän kohokohta Salo Volley pelataan. Perjantai-illalla on jo LP Viestin järjestämää ohjelmaa ja pelejä pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina illalla järjestetään myös suuren suosion saanut Volleyfestarit.

Tervetuloa heti perjantaina jo tutustumaan Volleytunnelmaan!

ToLe