Välieräpaikka katkolla keskiviikkona Salohallissa

LP Viestin ja Nurmon Jymyn kolmas puolivälieräkohtaaminen pelataan keskiviikkona 13.3. Salohallissa. LP Viesti johtaa ottelusarjaa 2-0, joten välieräpaikka on sille katkolla keskiviikon ottelussa.

Ensimmäinen puolivälierä Salossa tarjosi tasaista ja jännittävää taistelua, ja ei ollut kaukana, ettei Nurmo olisi vienyt ottelua viidenteen erään. Sunnuntaina Nurmossa pelattu ottelu oli enemmän Viestin hallintaa, mutta Nurmo osoitti jälleen vaarallisuutensa yrityisesti toisessa erässä noustuaan 14-19 tappioasemasta lähes erävoittoon.

LP Viestin hyökkäysvoima ja laaja materiaali ovat olleet ratkaisurooleissa edellisissä otteluissa. Kertu Laak johtaa pudotuspelien pistepörssiä 34 pisteellä ja Lena Lymareva-Flink pitää kolmospaikkaa 31 pisteellä. Nurmon ykköshyökkääjä on ollut Alexandra Malloy, joka on pudotuspelien pistepörssin 8. Anna Czakan johtaa torjuntatilastoa yhdeksällä torjunnalla, ja Jymyn passari Annina Keinonen on torjunnoissa sijalla neljä. Joukkueiden vaarallisimmat syöttäjät ovat olleet Kertu Laak ja Karoliina Friberg, jotka molemmat ovat syöttäneet viisi ässää kahteen peliin.

-Nautimme pelaamisesta edellisessä ottelussa ja haluamme tuoda samaa energiaa kentälle myös keskiviikon pelissä. Varmasti Jymy pystyy parantamaan peliään ja mikään ei tule helpolla. Meidän täytyy painostaa heitä samalla tavalla kuin olemme tehneet kahdessa edellisessä ottelussa. Jos pelaamme parhaalla tasollamme voitto on meidän, kertoi Kertu Laak tunnelmistaan ennen keskiviikon peliä.

Kolmas puolivälieräottelu LP Viesti – Nurmon Jymy keskiviikkona 13.3. klo 18:30 Salohallissa