Työniloa

‘Lahjattomat treenaa” vai ”Voitontahto ei tarkoita mitään, jos sinulla ei ole tahtoa valmistautua” ?

Mennyt viikko oli erikoislaatuinen, koska pystyimme pelivapaan viikon aikana keskittymään pitkästä aikaa kunnolla lajiharjoitteluun. Ja eipä ne punttisalin levypainotkaan päässeet paljon tällä viikolla pölyttymään.. vai mitä sanotte neljän täyspitkän puntin väännöstä seitsemään päivään. ”Liian vähän voimaa, laita lisää painoja siihen tankoon!” sanoisi herra Fysiikkavalmentaja tähän. No, mehän tehdään työtä käskettyä.

Lajitreeneissä keskityttiin paljon puolustuspelaamiseen ja möyrittiin palloja lattian rajasta kukin tyylillään.. jotkut hieman lähempänä parkettia kuin toiset. Tähän on pakko mainita, että kesothan on siis puolustamisen eliittiä ja joskus mieletön pelinlukukyky korvaa ripeät jalat.. eli kun on oikeassa paikassa niin ei tarvitse kaatuilla tai hötkyillä. Onneksi meidän puolustusosaaminen ulottuu jo ykköspaikalle asti, kun Duda sieltä poimii gasellimaisesti peippejä ylös kuin mansikoita. 😉 Ja bonuksena vielä kaiken mahtavuuden lisäksi minäkin pääsin jo viimein tällä viikolla kokeilemaan keskihyökkäyksiä Italian reissusta asti kestäneen ykköstempotauon jälkeen! Vielä tuo olkapää tuossa mukana kiikkuu, eikä vähiten herra Fysiikkavalmentajan kinesioteippien ansiosta, joilla lähtee puolet nahkasta jos niitä kehtaa yrittää irrottaa… mutta kaiken kaikkiaan mahtavaa ellen sanois!

”Hullu paljon töitä tekee, viisas pääsee vähemmällä” vai ”Työ tekijäänsä kiittää” ?

Perjantaisten Tomin pitämien iltatreenien jälkeen koitti ihana vapaus, eli vapaa viikonloppu, ja kukin vietti sen tyylillään.. joku oli keilaamassa pomonsa kanssa, joku matkasi hirvipeijaisiin, toiset suoritti pienimuotoista maakuntamatkailua ja joku pöhkö oli tainnu pyhittää viikonlopun töille. No okei, pääsi se pöhkökin sentään ulos syömään. 😉 Vapaan viikonlopun tarkoitus tuli kuitenkin täytettyä varmasti kaikilla, eli lentopallo hetkeksi pois mielestä ja rentoutumista parhaaksi katsomalla tavalla. Raskaan, työntäyteisen viikon jälkeen se lepokin tuntui varmasti kaikilla erityisen hyvältä.

Ja jotta totuus ei kuitenkaan kellään päässyt unohtumaan, niin sunnuntaina jo kiltisti väännettiin levytankoa mutkalle puntin merkeissä. Ja heti uudestaan maanantaina. Ainon polvien naksuminen kuulostaa varmaan jo joltain biitiltä näillä kyykkymäärillä.

”Menestyksen ensimmäinen askel on rakastua työhösi”

We love our job!

Peukkuja ja työniloa loppukauteen!

Pusuja,

Pia #7