Tuplapelejä

Edellisen viikonlopun hienoista voitoista oli hyvä jatkaa kohti uutta viikkoa. Ennen sitä pääsin vielä sunnuntaina huoltohommiin Salossa pelattuun 1-sarjapeliin Salon Viesti vastaan Helsinki Volley 2. Istuskelin Helvolleyn vaihtopenkillä ja toimin juomahemmona heidän valmentajansa käskystä, muualle – niin kuin kentälle – eivät taidot enää olleet riittäviä, joten sinne ei ollut asiaa.

Uusi viikko starttasi maanantaiaamuna voimalla Gym & Fitnesissä, jonne itse fysiikkaguru Tuomaskin saapui paikalle katsomaan, että hommat sujuisivat oikeaoppisesti. Ja sujuivathan ne – Tuomaksen neuvoista huolimatta 😉 Viikolla oli monta lajitreeniä, jotka vedimme läpi hyvällä sykkeellä eri kokoonpanoilla, mm. torstaina meitä ilahduttivat Salon Viestin Pilvi ja Roosa.

Perjantaina kävimme vielä kuntosalilla terävöittämässä kroppaa ja illan palaverissa mieltä. Kun perjantaina Rone ja Iida pääsivät viettämään prinsessapäivää Wanhoina, niin illan lajitreeneihin saimme (lue: jouduimme ottamaan) vahvistukseksi kovan kolmikon, kun Tomi, Aukki ja Vesa astelivat kehiin. Vesaa tilanne jännitti niin, että aikoi pukea pyöräilykypärän päähänsä. Rohkaistuneena hän kuitenkin otti yhden hienon puolustuksen rajasta, kun Lena täräytti kunnon moukun suoraan Vesan reiteen. Eihän niitä käsiä tässä lentopallossa taidetakaan tarvita… Tästä oli hyvä jatkaa kohti viikonlopun vieraspelikiertuetta.

Lauantaina lähdimme jo aamuvarhaisella kohti Leppävirtaa, Vesileppis Areenaa, jossa pelaisimme Pieksämäki Volleytä vastaan. Matka taittui sujuvasti lämpimässä bussissa, osa nukkui ja osa puuhasteli omiaan. Itse peli lähti hieman tahmeasti liikkeelle, mutta saimme kuitenkin arvokkaat 3 pistettä voitettuamme erin 1-3.

Pelin jälkeen siirryimme Vesileppiksen hotelli- ja kylpyläpuolelle. Ruokailun jälkeen pääsimme viettämään Paukun 24-vuotissynttäreitä kylpylään, jossa pidimme railakkaat pool partyt. Saunomisen ja polskimisen jälkeen olimmekin valmiita höyhensaarille. Sinne mennessä ilta päättyi kämppiksieni Paukun ja Rosen kanssa hysteerisiin naurukohtauksiin, kun muistelimme menneitä tapahtumia kaudella. Taisi pitkällä päivällä olla vaikutusta olotilaan ja juttujen taso oli sen mukaista. Siitä sitten ilon tipat silmissä oli hyvä mennä nukkumaan!

Aamulla ylös, syömään ja ulos ulkoilemaan! Ja sitten bussimatka jatkui Orivedelle.

Orivedeltä saimmekin tiukan vastuksen ja kärsimme kauden toisen runkosarjatappion lukemin 3-2 hyvin pelanneelle kotijoukkueelle. Jennille peli oli eka vieraspeli pitkään aikaan ”omassa kotiluolassaan”. Yleisö otti ihailtavasti Jennin vastaan ja tunnelma hallissa oli jännittävä.

Pelin venyttyä aina viidennen erän jatkopalloille asti, tiesi se sitä, että kotona oltiin vasta puolen yön paikkeilla.

Nyt pieni lepo, sitten kohti uutta viikkoa ja pelejä! Nähdään!

*sarppa