Tunteikas peli: voitto ja tappio

Palataanpa viime keskiviikkoon ja Salohalliin. Mestarien liigan ottelu, LP Salo vastaan bulgarialainen VC Maritza Plovdiv. Kaikki eivät välttämättä 1,5 erän pelaamisen jälkeen olisi uskonut, että nousemme vielä taistelemaan jatkopaikasta. Tilanne toisessa erässä oli muistaakseni 7-14. Vastustaja oli 11 pisteen päässä jatkopaikasta. Mutta me emme olleet luovuttaneet. Pian tilanne olikin kääntynyt päälaelleen, pistetaulu näytti 17-14 meidän hyväksemme. Nappasimme siitä erävoiton. Ja pian toisen. Ja vielä kolmannen. Olimme voittaneet ottelun, mutta tiesimme ettei se vielä riittänyt. Oli edessä kultainen erä, jossa taistelimme loppuun asti voitosta. Vastustaja oli siinä kuitenkin kolmen pisteen verran vahvempi, ja he etenivät seuraavalle kierrokselle.

Viime viikosta päällimmäisenä mielessä on tämä tunnerikas peli. Miten onkaan mahdollista tuntea niin suurta iloa ja niin suurta pettymystä todella lyhyen ajan sisällä? Se tunne, kun nousimme yhdessä, joukkueena takaisin peliin alun ahdingon jälkeen. Se tunne, kun voitimme pelin.

Ja se tunne, kun ottelun viimeinen pallo putoaa meidän kenttäpuoliskollemme. Tunteiden ääripäitä.

Kaikesta huolimatta olen äärimmäisen ylpeä joukkueestamme. Emme luovuttaneet missään vaiheessa ja jätimme kentälle kaikkemme. Myös yleisö antoi kaikkensa, tunnelma Salohallissa oli aivan mahtava, kiitos siitä kaikille! Ja onneksi kansainväliset pelit eivät kuitenkaan ole kokonaan ohi, vaan saamme jatkaa niitä CEV cupissa!

Perjantaina palasimme Mestaruusliigan makuun, kun voitimme Salohallissa WoVon 3-0. Bonusta junnuille -tempaus veti halliin yli 1000 ihmistä ToLen syntymäpäivän kunniaksi.

Viikonloppu oli vapaa, joten pääsimme siirtämään ajatukset hetkeksi pois lentopallosta ja lepäämään.

Nähdään Salohallilla keskiviikkona ja lauantaina, kun vieraiksemme saapuvat LP Kangasala ja Pölkky Kuusamo!

Noora