”Time flies when you’re having fun.”

Niinhän sitä sanotaan, että aika tuntuu lentävän kun on mukavaa. Mukavaa on ilmeisesti ollut, kun nyt on jo helmikuun puoliväli ja runkosarjaa on jäljellä vain kaksi peliä! Sokerina pohjalla on vielä pohjoisen reissu akselilla Rovaniemi-Kuusamo.

Pieni kertaus viime viikosta: Maanantaina treenasimme poikkeuksellisesti lajia aamulla ja illalla teimme puntin. Puntilla olimmekin sitten koko SuurSalon talousalueen kanssa – tai siltä se ainakin tuntui. Porukkaa oli kuin pipoa. Pienestä ahdistuksen tunteesta huolimatta rauta liikkui mukavaan malliin. Tiistai-iltapäivästä teimme tavanomaisen lajin treenin. Keskiviikkoaamuna kokoonnuimme jälleen puntin merkeissä. Tavoitteena oli tehdä koko ohjelma ja vähentää sitä kuuluisaa ”voiman puutetta”. Treeni loppui allekirjoittaneella kuitenkin lyhyeen, kun flunssa veti pidemmän korren ja vei voimat. Muutama päivä menikin sitten vuoteen omana.

Lauantaina oli kuitenkin aika palata sorvin ääreen, kun vastaan astui LiigaPloki. Parin viikon pelitauko näkyi hieman ensimmäisessä erässä, mutta toiseen erään saimme moottorit kunnolla käyntiin ja hallitsimme loppu peliä. Sunnuntaina lähdimme haistelemaan Pohjanmaan tuulia Kuortaneelle. Pelin lisäksi tiedossa oli muutamia testejä, kuten ulottuvuus, kuntopallon heitto ja 20 metrin juoksu. Pelistä tuloksena 3-0 voitto ja juoksutestissäkin meni se 20 metriä 🙂 Viikonlopun voitoista kerrytetyt kuusi pistettä sinetöivät meille runkosarjan voiton. Ei huono viikonloppu siis. Tärkeää on myös mainita, että ”vanhat” voittivat molemmat viikonlopun hihapelit! JES!

Tulevana viikonloppuna lähdemme siis tsekkaamaan pohjoisen lumitilanteen ja bongailemaan poroja. Sitten onkin jo aika keskittyä pudotuspeleihin!

Nähdään hallilla pleijari tunnelmissa!

– Laura #8